Βρέθηκαν οι φερόμενοι ως δράστες του διπλού φονικού της Μάνης

Βρέθηκαν οι φερόμενοι ως δράστες του διπλού φονικού της Μάνης Facebook Twitter
13

Ένας νεαρός ηλικίας 19 χρόνων συνελήφθη βάσει εντάλματος που εξέδωσε ο ανακριτής Καλαμάτας, μετά την ανάκρισή του από την Ασφάλεια κατά την οποία προέκυψε ότι εμπλέκεται στη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη.
Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε αυτόν και σ" έναν ακόμη συνομίληκό του ο οποίος αναζητείται μετά από σειρά προσαγωγών που έκαναν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Η δολοφονία, σύμφωνα με τα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ φαίνεται να είχε ως κίνητρο τις διαφορές σχετικά με την διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών ουσιών ή ναρκωτικών, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τα δύο θύματα μετά από νυχτερινή διασκέδαση είχαν ραντεβού με τους δύο φίλους τους, από γυμναστήριο της Καλαμάτας, για συναλλαγή που σχετίζονταν με προμήθεια αναβολικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξαν διαπληκτισμοί αφού τα θύματα φέρεται να είχαν πάρει προκαταβολή μερικών εκατοντάδων ευρώ για να τους παραδώσουν αναβολικά και δεν το είχαν πράξει. Ετσι ο ένας εκ των δραστών χρησιμοποίησε την οικογενειακή καραμπίνα και τους σκότωσε.

13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Το πιθανότερο είναι να ήταν όλοι κουμπωμένοι με αναβολικά και να μην μπορούσαν να συνομιλήσουν σαν άνθρωποι. Είναι κρίμα να σκοτώνονται νέοι άνθρωποι.
όλοι κάνουν τα στραβά μάτια, κυκλοφορούν ελεύθερα στα γυμναστήρια ενώ τα ΜΜΕ προβάλουν συνέχεια "ντούκια" που οι γκόμενες λιώνουν με αποτέλεσμα νέα αγόρια (βλέπε οι 19χρονοι δολοφόνοι) να θέλουν να γίνουν φουσκωτοί...πως? με αυτά τα σκευάσματα φυσικά! Εδώ να συμπληρώσουμε την απουσία της οικογένειας....
Η ανθρώπινη ζωή στην χώρα μας λοιπόν κοστίζει μερικές εκατοντάδες ευρώ. Πολύ ευχάριστο γεγονός ε; Απορώ τι σκατά έχετε στο κεφάλι μερικοί και χαίρεστε. Υ.Γ.: @blackheart, @titili Είσαστε και τόσο σίγουροι για τον λόγο που δολοφονήθηκαν.. (http://www.lifo.gr/now/greece/51528)