ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2014 | 12:53

Εύχομαι

όλοι αυτοί που σκοτώνουν Χριστιανούς να πεθάνουν!Ειδικά μετά το σημερινό εύχομαι πραγματικά να πεθάνουν!!Τους θέλω ΝΕΚΡΟΥΣ!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν σκοτωνουν μουσουλμάνους είναι ΟΚ?Λευκους/Μαυρους??Φίλε/η, είσαι μακρυά νυχτωμένος/η.Όλος ο χαμός που γίνεται στη Μ.Ανατολή έχει να κάνει με οικονομικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ συμφέροντα. Από πετρέλαια μέχρι όπλα. Όλα μα όλα μεταφράζονται σε $$$.Λίγη σημασία έχει αν το όπλο είναι ο φανατισμένος-αμορφωτος μουσουλμάνος, ή ο εκδικητής-πολέμιος της τρομοκρατίας και εξίσου αμόρφωτος χριστιανός.Κανείς από αυτους που κυβερνανε πολιτικά/οικονομικά τον πλανήτη δεν θέλει να τελειωσει η αιματοχυσία σε Συρία, Ιρακ και οπουδήποτε αλλού. Αυτη είναι η πραγματικότητα δυστυχώς.
Είσαι τραγικός / ή. Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με αυτό που διάβασα. Δεν είμαι ούτε χριστιανή, ούτε μουσουλμάνα ούτε ούτε..ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!