Το βίντεο της Apple για το Gay Pride του Σαν Φραντσίσκο

Το βίντεο της Apple για το Gay Pride του Σαν Φραντσίσκο Facebook Twitter
4
Το βίντεο της Apple για το Gay Pride του Σαν Φραντσίσκο Facebook Twitter
Inclusion Inspires Innovation, το ελαφρώς παραλλαγμένο logo της Apple προς τιμή του Gay Pride της πόλης του San Francisco

Με ένα σύντομο Tweet, με το σύνθημα "Inclusion Inspires Innovation", o CEO της Apple, Tim Cook, πόσταρε προ ολίγου αυτό το μικρό, καλαίσθητο και έντονα συναισθηματικό βίντεο για την υποστήριξη της εταιρείας στο φεστιβάλ Gay Pride του Σαν Φραντσίσκο, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου, με τη συμμετοχή του ίδιου και 5.000 εργοζομένων της.

Απολαύστε το:

[via]

Τech & Science
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν νομιζω οτι η apple εχει αναγκη να εκμεταλλευτει τους gay... Αντιθετως ειναι μια πολυ ωραια κινηση. Μια τοσο μεγαλη εταιρεια να υποστηριζει ανοιχτα και εμπρακτα τα δικαιωματα τους. Δεν ξερω γιατι οποτε βλεπουμε κατι καλο πρεπει 'ντε και καλα να βρουμε κατι κακο να θιξουμε. Ειλικρινα.
Δεν σοβαρολογεις τωρα ετσι? Τα ανθρωπινα δικαιωματα δεν θα πρεπει να μπερδευονται με μαρκετινγκ πολυεθνικων! Και ναι ! Αυτο ηθελε η apple να σε κανει να πιστεψεις οτι εκανε κατι ''καλο'' και να την προτιμησεις. Η apple να εισαι σιγουρος δεν θα επαιρνε ποτε το μερος μειωνοτητας αν ηξερε οτι θα της εκανε κακο στις πωλησεις.