H Aκρόπολη βραβεύτηκε ως το κορυφαίο αξιοθέατο της Ευρώπης

H Aκρόπολη βραβεύτηκε ως το κορυφαίο αξιοθέατο της Ευρώπης Facebook Twitter
12

Η Ακρόπολη άφησε πίσω στην κούρσα για το καλύτερο αξιοθέατο της Ευρώπης τον Πύργο του Άιφελ, το Κολοσσαίο και τη Σαγράδα Φαμίλια και κέρδισε την πρώτη θέση στα φετινά 'World Travel Awards'.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα το οποίο επίσης βραβεύτηκε ως το καλύτερο Spa ξενοδοχείο της Ευρώπης.

Στα βραβεία ψηφίζουν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών πρακτορείων από ολόκληρο τον κόσμο και ο χαρακτηρισμός που τους αποδίδεται είναι τα " Όσκαρ των ταξιδιωτικών και τουριστικών προορισμών".

H Aκρόπολη βραβεύτηκε ως το κορυφαίο αξιοθέατο της Ευρώπης Facebook Twitter
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Μαίρη Συναντσάκη ήταν οι παρουσιαστές της βραδιάς

Σημαντική διάκριση απέσπασε και η Κέρκυρα, η οποία κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου τουριστικού προορισμού της Ευρώπης όσον αφορά τις παραλίες (Europe's Leading Beach Destination) ενώ η Aegean Airlines βραβεύτηκε ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης (Europe's Leading Regional Airline).

H Aκρόπολη βραβεύτηκε ως το κορυφαίο αξιοθέατο της Ευρώπης Facebook Twitter
Το Grand Resort Lagonissi

Το Grand Resort Lagonissi συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελληνικές πρωτιές κερδίζοντας τον τίτλο του κορυφαίου συνεδριακού κέντρου της Ευρώπης (Europe's Leading Meetings & Conference Center) ενώ το Costa Navarino στη Μεσσηνία διακρίθηκε για τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές τουριστικής ανάπτυξης, λαμβάνοντας το Europe's Respon-sible Tourism Award.

H Aκρόπολη βραβεύτηκε ως το κορυφαίο αξιοθέατο της Ευρώπης Facebook Twitter
Tο ξενοδοχείο Porto Zante Villas στη Ζάκυνθο

Με δύο βραβεία διακρίθηκε στην 21η τελετή των βραβείων το ξενοδοχείο Porto Zante Villas στη Ζάκυνθο κερδίζοντας τον τίτλο του κορυφαίου πολυτελούς συγκροτήματος με παραλιακές βίλες (Europe's Leading Luxury Beach Villas) και του καλύτερου ξενοδοχείου με ιδιωτική παραλία στην Ευρώπη (Europe's Leading Prievate Beach Hotel).

Κορυφαίο ξενοδοχείο της Ευρώπης αναδείχθηκε το Ciragan Palace Kempinski Istan-bul στην Κωνσταντινούπολη ενώ το πολυαναμενόμενο βραβείο καλύτερης αεροπορική εταιρείας απέσπασε η Lufthansa. 

H Aκρόπολη βραβεύτηκε ως το κορυφαίο αξιοθέατο της Ευρώπης Facebook Twitter
To Ciragan Palace Kempinski Istan-bul

«Η Ευρώπη βρίσκεται στη μέση της πορείας για την γρήγορη ανάκαμψη μετά από μερικά δύσκολα χρόνια, και τα εμπορικά σήματα που απόψε βραβεύονται βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα" δήλωσε ο Graham Cooke, πρόεδρος των World Travel Awards.

Ολόκληρη τη λίστα των νικητών μπορείτε να δείτε εδώ.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αυτο ειναι προσβλητικο η Ακροπολις οπως και αλλα παγκοσμιου φημης μνημεια δεν ειναι για διαγωνισμους, Η Ακροπολις ειναι το μονο αξιοθεατο στον πλανητη οπως το Κολλοσσιαιο και το Ταζ Μαχαλ κλπ κλπ Πιθανον να ρωτουσαμε ποιο αξιοθεατο σας αρεσει να επισκεφτητε, και να επερνε περισσοτερους ψηφους κατα τα αλλα καμια συγκριση ανταγωνισμου...... ΑΙΣΧΟΣ
Απίστευτη η σπηλαιώδης αναντιστοιχία μεταξύ αυτού που ευαγγελίζεσαι οτι πρεσβεύεις, όπως διακαώς υποδηλώνει το avatar σου ,με το δήθεν ειρωνικό αλλά στον πυρήνα του φασιστικής κοσμοαντίληψης σχόλιο σου!Έρρωσο !
@heliosoraΘυμάμαι ακόμα το προηγούμενο σχόλιο σου (19/05/2014), ένα από τα "καλύτερα" σχόλια που έχω διαβάσει εδώ μέσα.Όπως και την άλλη φορά, συμφωνούμε.
Είναι θεμιτή και συχνά επιβεβλημένη η αντιγνωμία και η διαφοροποιημένη οπτική των γεγονότων,όμως το ύφος εκφράζει ήθος και είναι αυτοτελές σημαίνον.Χαίρομαι για την ταύτιση απόψεων και εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.
Σαφως και η Ακροπολη ειδικα βραδυ φωταγωγημενη οπως στη φωτογραφια απο πανω ειναι το καλυτερο αξιοθεατο της Ευρωπης...Και βεβαια επρεπε να κερδισουμε...Και μπραβο τους που μας ψηφισαν :)
Μπράβο της (της Ακρόπολης). Συγχαρητήρια. Να είναι καλά και πάντα τέτοιες επιτυχίες...(Για την Ιστορία, την Ακρόπολη δεν την φτιάξαμε εμείς έτσι; Την έφτιαξαν κάποιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ πριν 3.000 χρόνια, που έζησαν τη ζωή τους, δημιούργησαν αυτό το αριστούργημα και πέθαναν. Μακάρι ΕΜΕΙΣ να δημιουργούσαμε κάτι εφάμιλλο σήμερα, που θα το θαύμαζε ο πλανήτης 3.000. Οπότε please spear us the bull.)
Συμφωνώ απόλυτα. Διαφωνώ με την ιδέα του διαγωνισμού, όλα τα αξιοθέατα αντιπροσωπεύουν πολλά πράγματα. Το ότι ήταν Έλληνες πρέπει να μας κάνει περήφανους, αλλά όχι να το έχουμε σαν χάπι ώστε να μην κάνουμε τίποτα καινούριο.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Στο χωριό του Πικραμένου ψάχνουν για picadores.(Banderilleros πάντως ελπίζω να έχετε, αγαπητέ Πικραμένε. Είναι κάπως πιο δυσεύρετοι, την σήμερον ημέραν).