Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου υπό τη σκιά του ιού Έμπολα

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου υπό τη σκιά του ιού Έμπολα Facebook Twitter
5

Αυξημένους ελέγχους στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα του Βελιγραδίου, ως προληπτικό μέτρο για τη διάδοση του ιού Έμπολα, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Ζλάτιμπορ Λόντσαρ, σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο.

«Τυχόν ξέσπασμα του Έμπολα θα επέφερε ανεπανάληπτα προβλήματα σε εμάς και τη χώρα» τόνισε ο υπουργός.

Το παρόν μέτρο ελήφθη ύστερα από συστάσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, καθώς το αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας συγκεντρώνει αυξημένο κίνδυνο έναντι στον ιό, λόγω τις διέλευσης ατόμων που προέρχονται από τις χώρες που έχουν προσβληθεί από την επιδημία. Γι' αυτό, όποιος επιβάτης υπάρχουν υπόνοιες ότι νοσεί από τον ιό θα τίθεται σε προληπτική καραντίνα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΑΜΟΣ ΡΩΣΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ λέει ότι ο γιος του θα αποπληρώσει τον Ρώσο επιχειρηματία που πλήρωσε για το γαμήλιο πάρτι του

Ο Ουμάρ Κρέμλεφ, επιχειρηματίας με στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο, είχε καλύψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για τις εκδηλώσεις μετά τον γάμο του Τραμπ Τζούνιορ
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Διεθνή / Ρωσικός αποκλεισμός σε κατεχόμενη πόλη: «Οι Ουκρανοί ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό»

Ο Ουκρανός Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προειδοποίησε ότι πολλοί «περπατούν πλέον μόνοι τους μέσα από ναρκοπέδια, καθώς δεν βλέπουν άλλον τρόπο να ξεφύγουν από αυτή την κόλαση»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Σωστά, δεν υπάρχει εμβόλιο, οπότε κατά τη γνώμη σας τους αφήνουν να πεθάνουν χωρίς να τους δίνουν τίποτα. Πόσα ξέρεις όμως κι εσύ από φαρμακευτικά σκευάσματα εεεε; Ούτε για τον καρκίνο υπάρχει θεραπεία αλλά βγάζουν δις οι φαρμακοβιομηχανίες. Ψάξε λίγο με ποιο τρόπο.