Ο Ντινόπουλος μπήκε στο μετρό

Ο Ντινόπουλος μπήκε στο μετρό Facebook Twitter
22

Με το μετρό μετακινήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος ο οποίος μάλιστα φωτογραφήθηκε μέσα στον συρμό και στη συνέχεια οι φωτογραφίες μοιράστηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο υπουργός εμφανίστηκε και στον Αντ1, όπου και μίλησε για την επιλογή του, και το «παράδειγμα» που έδωσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που συνόδευσαν τη φωτογραφία, ο υπουργός ήταν όρθιος και συνομίλησε με επιβάτες.

Σε ό,τι αφορά στην αξιολόγηση και τις απολύσεις, ο υπουργός είπε ότι οι 6.500 απολύσεις για το 2014 αποτελούν δέσμευση της κυβέρνησης προς τους δανειστές και πρέπει να τηρηθεί. Ωστόσο, ο κ. Ντινόπουλος επανέλαβε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις από τους ΟΤΑ, καθώς έχουν ήδη συμβάλλει στη δεξαμενή των απομακρύνσεων από το Δημόσιο με τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς.

«Εγώ αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα: “Nαι, στην αξιολόγηση, όχι στις απολύσεις”, έτσι ώστε να μην υπάρχει και κανένα άλλοθι να βγαίνουν κάποιες συνδικαλιστικές ηγεσίες και να χρησιμοποιούν τις δήθεν απολύσεις», τόνισε ο υπουργός, μιλώντας στον ΑΝΤ-1

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Και μάλιστα μίλησε δημόσια για το "παράδειγμα" που έδωσε. Όπα ρε Ντινόπουλε που ανακάλυψες ξαφνικά τις δημόσιες συγκοινωνίες και νομίζεις πως εγινες και υπόδειγμα πολίτη...
"ο υπουργός είπε ότι οι 6.500 απολύσεις για το 2014 αποτελούν δέσμευση της κυβέρνησης προς τους δανειστές και πρέπει να τηρηθεί"Μα η κυβέρνηση δεν έλεγε πέρυσι ότι δε θα γίνουν άλλες απολύσεις και πως δεν υπάρχει τετοια απαίτηση από την τρόικα παρά μόνο περιορισμός των προσλήψεων; Θα μου πεις, με τη μνήμη χρυσόψαρου του Έλληνα ό,τι θέλουν μπορούν να λένε όλοι αυτοί. Όσο για την αυθόρμητη μετακίνησή του με το μετρό, πιο λαϊκισμός πεθαίνεις. Από αύριο ξανά με πολυτελές αυτοκίνητο και σωφέρ για τις μετακινήσεις του, το οποίο φυσικά πληρώνουμε...εμείς!
έλα άσε την γκρίνια, ο Ντινόπουλος είπε ότι θα συμμαχήσει με τον Μεφιστοφέλη για να μην γίνουν απολύσεις, ήρωας σας πρέπει να είναι. Πιο Τσίπρας και από τον Τσίπρα.
Αυτήν την εμμονή με τον Τσίπρα να την κοιτάξεις άμεσα Double Helix, ειλικρινά. Δε χρειαζόμαστε περισσότερους ανέργους ακόμα κι αν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, ηρέμησε, η κακία δε βοήθησε πουθενά κανέναν.
trollolo, καμία κακία. Κακία & κόμπλεξ βγάζουν μόνο οι οπαδοί της αριστεροδεξιάς που ακολουθούν δογματικά τις οδηγίες της παράταξης τους, βγάζοντας τον φιλελευθερισμό ως την πηγή όλων των δεινών μας. Και όντως δεν χρειαζόμαστε περισσότερους ανέργους αλλά αν είναι να καταργήσουμε κάθε ίχνος αξιοκρατίας (όπως σχεδόν έχουμε κάνει) για να διατηρήσουν τις θέσεις τους οι εκάστοτε βισματίες τότε λυπάμαι αλλά εγώ δεν θέλω να συμμετάσχω σε αυτό.
Χαχα και εγω ! ειχε κατσει σαν τερματοφυλακας στην εξοδο και "απεκρουε" οτι περναγε ! Δεν μπορουσες να φυγεις αμα δεν τον χαιρετουσες.Εκανε κατι πλονζον ο ατιμος,τυφλα να χει ο τερματοφυλακας της Κοστα Ρικα !