ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

[ΓΝΩΜΕΣ] Παναγούλης ή Αναγούλης;

[ΓΝΩΜΕΣ] Παναγούλης ή Αναγούλης; Facebook Twitter
11

Παναγούλης ή Αναγούλης;

Συμβαίνει θα μου πείτε και εις τας καλυτέρας των οικογενειών. Δεν φταίει ο Αλέξανδρος που του έτυχε για αδερφός αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως που τον επέλεξε ως έναν εκ των "επίλεκτων μαχητών" του; Αρκεί η δήλωση ότι ο Σ.Π. εκφράζει προσωπικές απόψεις - με άλλα λόγια δηλαδή ότι τα έχει χαμένα και δεν ξέρει τι λέει;

Μα τότε και ο Κασιδιάρης προσωπικές απόψεις εκφράζει και ο κάθε τραμπούκος μέσα στη Βουλή επίσης. Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά;


Γιατί ωστόσο δεν αναλαμβάνει ο Σ. Π. πρωτοβουλία να λιντσάρει ο ίδιος τον Στουρνάρα; Τι περιμένει; Να συνδράμει και ο Λαφαζάνης;

Αυτός δεν έχει χρόνο - τον απασχολεί αν το σχέδιο κατάληψης των χειμερινών ανακτόρων μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή.

Ελλάδα
11

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Το νέο μεγάλο άγχος των Ελλήνων και οι «ένοχοι» που δείχνουν οι πολίτες

Ελλάδα / Στεγαστικό: Το νέο μεγάλο άγχος των Ελλήνων και οι «ένοχοι» που δείχνουν οι πολίτες

Η νέα έρευνα ΤΑΣΕΙΣ της MRB Hellas καταγράφει πώς οι Έλληνες αντιλαμβάνονται σήμερα το στεγαστικό πρόβλημα, ποιοι θεωρούν ότι ευθύνονται περισσότερο και γιατί οι περισσότεροι κρίνουν ότι οι λύσεις που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα δεν αρκούν.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
ΓΥΑΡΟΣ ΦΩΚΙΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ BBC

Ελλάδα / Αφιέρωμα του BBC στη Γυάρο: Από τόπος βασανιστηρίων, σε καταφύγιο για σπάνιες φώκιες

Για μισό αιώνα, η Γυάρος ήταν ένας αποκλεισμένος κόσμος, λειτουργώντας ως στρατιωτική φυλακή και πεδίο βολής του Πολεμικού Ναυτικού, μέχρι που εμφανίστηκε μια συγκλονιστική φωτογραφία, περιγράφει το BBC
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
Επίσης για τον Κασιδιάρη κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί πως είναι "μεμονωμένη άποψη" γιατί όλοι της παράταξης του τις ίδιες ακραίες απόψεις έχουν. Οπότε άκυρο το παράδειγμα.
Μόνο για χρυσαύγουλα λογοπαίγνια.Όλα τ'άλλα είναι μπανάλ και ανάξια ενός ποιητή.Διδάξου ποιητή φανφάρα Βλαβιανέ λεπτό χιούμορ:"Ειδικό Δικαστήριο ή Λυντσάρισμα; Δεν έχει Κουρτίνα Τρία;" (Π. Τατσόπουλος.
αυτα τα αστεια-και καλα- με τα επωνυμα πρεπει να σταματησουν επιτελους. ειναι τοσο κλισε και τοσο obvious...και καλα να τα χρησιμοποιει ο οποιοσδηποτε, αλλα ενας συγγραφεας; θα μου πεις το χιουμορ δεν ειναι απαραιτητο για να γραψεις βιβλια που απευθυνονται σε γεροντοκορες...οσο για τον παναγουλη, το χρησιμοποιησε ως σχημα λογου. οπως μια μητερα μπορει να πει στο παιδι της ''αχ, θα σε σκοτωσω''- ολοι καταλαβαινουμε οτι δεν το εννοει. ηταν βεβαια μοναδικη ευκαιρια να μπει στον ιδιο ντορβα ο συριζα με τη χρυση αυγη.