Ν. Αφρική: Εννιάχρονος παντρεύτηκε 62χρονη

Ν. Αφρική: Εννιάχρονος παντρεύτηκε 62χρονη Facebook Twitter
11

 

Ν. Αφρική: Εννιάχρονος παντρεύτηκε 62χρονη Facebook Twitter

Εννιάχρονος από τη Νότια Αφρική έγινε ο νεαρότερος γαμπρός του κόσμου αφού παντρεύτηκε 62χρονη καθώς κατά το τελετουργικό, αυτό απαιτούσαν τα πνεύματα των προγόνων του.

Ο μικρός Σανεϊέ Μασιλέλα ήταν ντυμένος με ένα ασημί κοστούμι ενώ η νύφη Ελεν φορούσε κατάλευκο νυφικό.

Η 62χρονη είναι ήδη παντρεμένη με έναν 66χρονο και έχουν πέντε παιδιά ηλικίας 28-38 ετών.

Ν. Αφρική: Εννιάχρονος παντρεύτηκε 62χρονη Facebook Twitter

Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 100 και κάποιοι από αυτούς χαρακτήρισαν σοκαριστικό το θέαμα.

Ο νεαρός γαμπρός δήλωσε ότι εξακολουθεί να ελπίζει ότι όταν θα μεγαλώσει θα παντρευτεί μια γυναίκα της ηλικίας του αλλά όπως είπε, είναι χαρούμενος που παντρεύτηκε την 62χρονη γιατί την αγαπά. Υποσχέθηκε δε ότι μετά το γάμο θα επιστρέψεις το σχολείο και θα μελετήσει σκληρά.

Η δε νύφη δήλωσε πολύ χαρούμενη που ο  9χρονος την επέλεξε και σημείωσε ότι ο γάμος ήταν για να ικανοποιηθούν οι πρόγονοι. «Όταν μεγαλώσει θα κάνει τη δική του οικογένεια», είπε.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ

Διεθνή / Ισραηλινός στρατός: Παραδέχθηκε ότι έγραφε αριθμούς στα μέτωπα Παλαιστινίων κατά τη διάρκεια ανακρίσεων

Το περιστατικό ήρθε στο φως μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας που δείχνει έναν Παλαιστίνιο με τον αριθμό «44» γραμμένο στο μέτωπό του, κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης που πραγματοποίησε ο ισραηλινός στρατός στην Καμπάτια
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Τραμπ ανάρτησε χάρτη που εμφανίζει τα Στενά του Ορμούζ ως «νέα αμερικανική επικράτεια»

Την Παρασκευή, ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι «πολύ σύντομα» θα ανακηρύξει τα Στενά του Ορμούζ αμερικανική επικράτεια, αφού πρώτα οι ΗΠΑ «τελειώσουν με την ήττα του Ιράν»
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Καλά δε μπορώ να περιγράψω τι θα είχε γίνει αν 62χρονος είχε παντρευτεί εννιάχρονη ακόμα κι αν ο "γάμος" ήταν εθιμοτυπικός. Τι θα ακούγαμε περί παιδεραστίας, ανωμαλίας, έλλειψης πολιτισμού. 'Οταν πρόκειται για το αντίθετο το αντιμετωπίζουμε σχεδόν ως ανέκδοτο.
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!Κάτι θα είχε κάνει ο μικρός στον παππού του και θα φυγε με τον καημό ο άνθρωπος.Αλλά ο παππούς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη...