Τα αεροσκάφη δεν πετάνε πια πάνω από την Ουκρανία

Τα αεροσκάφη δεν πετάνε πια πάνω από την Ουκρανία Facebook Twitter
3

Η κατάρριψη του αεροσκάφους της Malaysian Airlines χθες το απόγευμα στην περιοχή του Ντόνετσκ στην Ουκρανία, «άδειασε» τον εναέριο χώρο πάνω από την Ουκρανία λόγω του φόβου για νέες καταρρίψεις.

Το «κενό» αποτυπώνεται στον χάρτη που ανέβασε στο twitter συντάκτης του Newsweek στον οποίο φαίνονται τα ίχνη των αεροσκαφών.  

Μετά την κατάρριψη του Μπόινγκ ο οργανισμός διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας στην Ευρώπη συμβούλευσε τους πιλότους σε ολόκληρο τον κόσμο να αποφεύγουν την περιοχή κοντά στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας. Αμέσως μετά την πτώση του αεροσκάφους η Eurocontrol, ανακοίνωσε ότι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας εξέτρεψαν τις πτήσεις που επρόκειτο να περάσουν πάνω από την Ουκρανία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ζόχραν Μαμντάνι, διόρισε τη Σον(τά) Σμιθ-Κρουζ στην υπηρεσία που διαχειρίζεται τα δημοτικά αρχεία της πόλης, σε μια περίοδο όπου η ιστορική μνήμη και η πρόσβαση στα δημόσια δεδομένα έχουν μετατραπεί σε πεδίο πολιτικής σύγκρουσης.
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΝΕΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γάζα: Οι σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις επιδεινώνουν την κρίση έλλειψης νερού

Η οξεία έλλειψη καθαρού νερού στη Γάζα έχει οδηγήσει σε σοβαρή υγειονομική κρίση, με την εξάπλωση ασθενειών και τις επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού να επιδεινώνονται λόγω της καταστροφής των υποδομών και των ελλείψεων σε βασικά είδη υγιεινής
THE LIFO TEAM
ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΔΡΑΣΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: «Δεν περιμένω συγχώρεση» έγραφε ο 31χρονος δράστης

Οι αρχές εξετάζουν τις αναρτήσεις και το ιστορικό του στα social media, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, την ώρα που ο 31χρονος δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / «Δεν είμαι παιδεραστής» - Εκνευρισμός Τραμπ με αναφορά στο μανιφέστο του δράστη των πυροβολισμών

Ο εκνευρισμός του με την παρουσιάστρια όταν αναφέρθηκε σε αποσπάσματα από το μανιφέστο του δράστη, που αποκαλούσε τον Αμερικανό πρόεδρο «βιαστή» και «παιδεραστή»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν καταλαβαινω τον λογο που "Μετά την κατάρριψη του Μπόινγκ ο οργανισμός διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας στην Ευρώπη συμβούλευσε τους πιλότους σε ολόκληρο τον κόσμο να αποφεύγουν την περιοχή κοντά στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας". Φταιει ο αερας πανω απο την Ουκρανια που εριξε το Μποινγκ και φοβουνται μην ριξει κι αλλα??
Γενικότερα ήταν πολύ περίεργη η απόφαση να κινηθεί το αεροπλάνο πάνω από εμπόλεμη ζώνη. Ξέρει κανείς εάν ήταν περνούσαν και άλλα αεροσκάφη από εκεί; Γιατί εάν δεν περνούσαν ενδέχεται να υπήρξε συνωμοσία.