Σεισμός

Τα έβαλαν με τον Παπασταθόπουλο επειδή συνεχάρη τη Γερμανία

Τα έβαλαν με τον Παπασταθόπουλο επειδή συνεχάρη τη Γερμανία Facebook Twitter
24

 

Τα έβαλαν με τον Παπασταθόπουλο επειδή συνεχάρη τη Γερμανία Facebook Twitter

Χρήστες τα έβαλαν με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη σελίδα του στο Facebook επειδή ο Έλληνας παίκτης «τόλμησε» να συγχαρεί τους συμπαίκτες του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγραψε  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Γερμανίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του κόσμου. Είναι μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει πολύ στο ποδόσφαιρο της, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί στην Εθνική Γερμανίας αγωνίζονται αρκετοί συμπαίκτες μου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που σήμερα στέφονται άξια πρωταθλητές κόσμου».

Οι αντιδράσεις ήταν μεταξύ άλλων οι παρακάτω:

Τα έβαλαν με τον Παπασταθόπουλο επειδή συνεχάρη τη Γερμανία Facebook Twitter
24

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

16 σχόλια
Πάντα υπήρχαν δίπλα μας, αλλά τώρα με τα κοινωνικά μέσα μπορούν και φωνάζουν πολύ. Ντενεκέδες είναι Σωκράτη, φασαρία κάνουν αλλά είναι άδειοι από μέσα, αγνόησέ τους.
Οκ, οι Γερμανοί ειναι Ναζί και ειμαστε όλοι υποχρεωμενοι να τους μισουμε, ο Σωκράτης είναι δωσίλογος και ταγματασφαλίτης και ο Λεβ είναι ο ένας μοντέρνος Χίτλερ που ξύνει τη μύτη του. Εκείνη η έρμη η Βεργκάρα που τη λούσαμε στα μπινελίκια, τί είναι τότενες, η Κρουέλα ντε Βιλ που διψάει για αίμα ελληνικό(..ή το καθρέφτισμα της μουν.ρας που δεν μας έκατσε ποτέ και βγάλαμε την λύσσα της απόρριψης;)
Αυτοί οι "άνθρωποι" δεν είναι καν φίλαθλοι. Καφενόβιοι, αμόρφωτοι, "ρατσιστικότεροι" κι από τους ναζί είναι. Κλασική νοοτροπία του "για όλα φταίνε οι άλλοι".Παλικάρια, σας έχω νέα: Αν ήταν να μισούμε όσους κατακτητές πέρασαν απ' αυτόν τον τόπο, θα μισούσαμε ολόκληρη την υφήλιο. Κι αν άλλοι λαοί έκαναν το ίδιο, θα μας μισούσαν κι εμάς (ΝΑΙ! ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΟΛΕ ΟΛΕ!!!)
Πόσο χαίρομαι που δεν βρίσκω κανέναν απ´όσους έχω επιλέξει να έχω φίλους να υποστηρίζει αυτές τις γελοιότητες ( τα σχόλια κατά του Παπασταθόπουλου και της Γερμανίας εννοώ).
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω τον Σωκράτη αν έχει ακούσει νέα από εκεί πέρα την Γερμανία από το παιδί μας τον Χριστοφοράκο. Γιατί τον άφησαν να φύγει; οι Γερμανοί γιατί δεν τον εκδίδουν; Γιατί Σωκράτη;
Τελικά στα social media τους πιο αστείους χρήστες τους βρίσκεις στο Facebook. "που θέλει για λόγους γοήτρου να επιβληθεί σε όλα τα επίπεδα" λέει ο άλλος. Ενω οι άλλοι δεν θέλουν να νικήσουν για λόγους γοήτρου και αμοιβών αλλά για να βοηθήσουν τα παιδάκια της Αφρικής που πεινάνε.
Απορώ με τους ποδοσφαιράκηδες... δεν έχουν καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι η πιο κερδοφόρος αθλητική επιχείρηση; Ότι δεν είναι Τηλεμαραθώνιος Αγάπης; Τσούζει που το πήραν οι Γερμανοί που είναι επαγγελματίες και συγκροτημένοι σαν ομάδα και χωρίς προσωπολατρείες;
Haifisch οι περισσότεροι που κάνουν τέτοια σχόλια δεν είναι ποδοσφαιράκηδες. Γιατί ένας οπαδός του ποδοσφαίρου θα κατέκρινε με κριτήρια οπαδικά ή έστω με το επίπεδο της μπάλας που παίζει μια ομάδα. Ψεκασμένοι είναι όλοι αυτοί και ψάχνουν συνεχώς κάποιον να του φορτώσουν όλα τα προβλήματα τους.