Βρέφος απεγκλωβίζεται μέσα από τα συντρίμμια στη Συρία

Βρέφος απεγκλωβίζεται μέσα από τα συντρίμμια στη Συρία Facebook Twitter
5

Είναι η απίστευτη στιγμή που ένα βρέφος στο Χαλέπι της Συρίας απεγκλωβίζεται μετά από 16 ώρες.

Ομάδα διασωστών καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να βγάλει το μωράκι από έναν σωρό τσιμέντου και χώματος, στην περιοχή στη συνοικία Ανσάρι, που βομβαρδίστηκε και ελέγχεται από αντικαθεστωτικούς.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter στον λογαριασμό της Πολιτικής Προστασίας του Χαλεπίου και δείχνει έναν άνδρα να βγάζει το βρέφος από τα χαλάσματα ενός βομβαρδισμένου σπιτιού.

Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο στο ανατολικό Χαλέπι και εκατοντάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Εδώ υπάρχουν γονείς που (κακώς) τους δείχνουν το βίντεο του τοκετού, τη στιγμή της γέννησης τους και εσύ δεν θα του έδειχνες αυτό; Νομίζω πως είναι κάτι που αξίζει να το παρακολουθήσει όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία που μπορεί να το επεξεργαστεί.Μια ανιψούλα μου 5 χρονών παρακολούθησε το βίντεο της γέννησης της και έπαθε μεγάλο σοκ το παιδάκι!Η παιδοψυχολόγος τα έσουρε κανονικά στους γονείς της!...
ψυχουλα μου... τυχερο μεσα στην ατυχια του.....συγκινηθηκα....πως μπορουν μετα απο τετοιο θεαμα ακομα να γινονται βομβαρδισμοι... που να πεσουν βομβες στα σπιτια εκεινων που αποφασιζουν για τετοιου ειδους τερατουργειες!