Botched: το ριάλιτι των αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων

Botched: το ριάλιτι των αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων Facebook Twitter
6
Botched: το ριάλιτι των αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων Facebook Twitter
Oι δύο γιατροί-πρωταγωνιστές του reality, Paul Nassif και Terry Dubrow

Το E!, το κανάλι των Καρντάσιαν, του Fashion Police και του κόκκινου χαλιού ξεκίνησε ένα νέο ριάλιτι που είναι υποπροϊόν ενός άλλου ριάλιτι: ο Paul Nassif και ο Terry Dubrow, δύο πλαστικοί χειρουργοί, γνωστοί ως σύζυγοι «νοικοκυρών σε απόγνωση» του γνωστού franchise reality "the Real Housewives of..." παρουσιάζουν το ριάλιτι που σχολιάζει τους πρωταγωνιστές των σόου που χρηματοδοτεί το ίδιο το κανάλι, ενώ ο ένας από τους δύο αυτούς χειρουργούς θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής αυτού του ριάλιτι. Ζούμε σε μεταμοντέρνες εποχές.

Στην εισαγωγή του πρώτου επεισοδίου ο αφηγητής μας λέει ότι 15 εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής κάθε χρόνο. Τις περισσότερες φορές τα πράγματα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα – αλλά φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όπως ο Τζάστιν, η πρώτη ανθρώπινη κούκλα.

Botched: το ριάλιτι των αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων Facebook Twitter

Ο Τζάστιν έχει κάνει 132 επεμβάσεις που έχουν καλύψει πάνω κάτω κάθε περιοχή του σώματός του. «Πιστεύω ότι η πλαστική χειρουργική είναι μια μορφή τέχνης» λέει στην κάμερα. «Αν όλοι έκαναν αυτό που κάνω εγώ, θα ήθελα και πάλι να αλλάξω τα πάντα γιατί μου αρέσει να ξεχωρίζω και να μην μοιάζω με κανέναν άλλον». Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία του, αυτό το έχει εξασφαλίσει.

Botched: το ριάλιτι των αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων Facebook Twitter

Στην εκπομπή ο Τζάστιν επισκέπτεται τους δύο χειρουργούς με ένα επίθεμα κοιλιακών που έχει σχεδιάσει ο ίδιος, με στόχο να αποκτήσει κυριολεκτικά «ατσαλένιους μυς». Οι δύο χειρουργοί τον απορρίπτουν γιατί πιστεύουν ότι είναι υπερβολικό, αλλά ο Dubrow δηλώνει συνεπαρμένος: "είναι και ο Dr. Frankenstein και το δημιούργημα του Frankenstein", λέει, σχεδόν ποιητικά.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια