Ο πατέρας του μωρού που πέθανε από ασφυξία ήταν στο γραφείο και αντάλλασσε ερωτικές φωτογραφίες

Ο πατέρας του μωρού που πέθανε από ασφυξία ήταν στο γραφείο και αντάλλασσε ερωτικές φωτογραφίες Facebook Twitter
Σύμφωνα με τους μάρτυρες όταν η αστυνομία σταμάτησε το όχημα του Xάρις εκείνος κατέβηκε από το όχημα φωνάζοντας και ζητώντας εξηγήσεις για την καθυστέρηση.
7

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, ο Τζαστιν Ρος Χάρις του οποίου ο 22 μηνών γιος βρήκε τραγικό θάνατο ξεχασμένος επί 7 ώρες στο αυτοκίνητο, ήταν στο γραφείο και αντάλλασσε γυμνές φωτογραφίες με έξι γυναίκες, ανάμεσα τους και μια 17χρονη στην οποία είχε στείλει φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων

Ο δικαστής αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για τον κατηγορούμενο από την Ατλάντα. Τα νέα στοιχεία από τις καταθέσεις δείχνουν πως σκοπίμως εγκατάλειψε τον γιο του μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το παιδί να βρει τραγικό θάνατο στο όχημα και με την θερμοκρασία εκείνη την ημέρα να είναι 32 βαθμούς.

Ο πατέρας του μωρού που πέθανε από ασφυξία ήταν στο γραφείο και αντάλλασσε ερωτικές φωτογραφίες Facebook Twitter
Όταν η σύζυγος του Xάρις ενημερώθηκε πως ο γιος της εκείνη την ημέρα δεν είχε πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό, έδειξε ανήσυχη. Αν και οι άνθρωποι του σταθμού προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να τις δώσουν εναλλακτικές εξηγήσεις για το τι μπορεί να είχε συμβεί, εκείνη επέμενε πως ο Χάρις θα είχε ξεχάσει το μωρό στο αυτοκίνητο.

Ο επικεφαλής της έρευνας στην υπόθεση, κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε κάνει πολλές ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Αρχικά υπήρχε ενημέρωση για αναζητήσεις που αφορούσαν το πόση ώρα απαιτείται ώστε ένα ζώο να πεθάνει κλεισμένο στο αυτοκίνητο, αλλά οι έρευνες στον υπολογιστή του αποκαλύπτουν πως είχε επίσης επισκεφτεί ιστοσελίδες με θέμα τη ζωή χωρίς παιδιά και οδηγίες επιβίωσης στη φυλακή.

Ένα άλλο στοιχείο που δείχνει πως υπήρχε δόλος στο θάνατο του αγοριού είναι πως ο μικρός είχε ασφαλιστεί με συμβόλαιο ζωής αξίας 27.000 δολαρίων ενώ οι έρευνες δείχνουν πως οι γονείς αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες.

Ο δικηγόρος του πατέρα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και επιμένει πως το περιστατικό ήταν αμέλεια και δεν υπήρχε κάποιος σχεδιασμός από πλευράς του Χάρις.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Αγγελούδι..Πώς μπορεί ένας "άνθρωπος" να κάνει κάτι τέτοιο;Και μάλιστα στο ίδιο του το παιδί;Δεν το χωράει ο νους μου,ειλικρινά.Πόσο τέρας πρέπει να είσαι,πόσο αναίσθητος,πόσο σκουπίδι του ανθρώπινου είδους;;Του εύχομαι τα χειρότερα.
Και μετά έχουν το θράσος κάποιοι να μιλάνε για τα ομόφυλα ζευγάρια και να λένε ότι τα παιδιά πρέπει να είναι με πατέρα και μητέρα. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και φροντίδα, ηλίθιοι!Ο συγκεκριμένος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήθελε να το σκοτώσει το ίδιο του το παιδί (υπάρχει κάποιος που πίστεψε ότι το "ξέχασε"?). Είτε ο κατηγορούμενος πίστευε πως δεν είναι δικό του το παιδί (και πάλι δεν είναι δικαιολογία..) είτε κάτι άλλο παίζει με τον ίδιο.Του εύχομαι ένα καλό ψόφο.
Καλά κι εσύ τώρα,μη συνδέεις τα ασύνδετα.Δε σημαίνει πως όποιος είναι γκέι και διεκδικεί την υιοθεσία ενός παιδιού,είναι και κατάλληλος για γονιός.Προφανώς όμως τα παιδάκια χρειάζονται στοργή και αγάπη,ανεξαρτήτως φύλου...Όσο για τον "πατέρα" του μωρού,τι να πω;Απλά εμετός...
Τόσο λοιπόν κοστολόγησε το παιδί του; 27.000 δολάρια; Θα πρότεινα να θανατωθεί με τον ίδιο τρόπο που σκότωσε το παιδί του. Ίσως τότε να νιώσει κάποια μετάνοια γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο βασανιστικά πέθανε το παιδί του από τον ίδιο του τον πατέρα.
Καλά ειναι δυνατόν;; Αν όντως ισχύουν οι αναζητήσεις στο Ίντερνετ ειναι ξεκάθαρα προσχεδιασμένο... Τραγικό.. Πολλαπλά ισόβια βασανιστήρια του αξίζουν, οχι φυλακή.
Όχι. Εκτός αν πάσχεις από άνοια. Παιδί μόνο κλειδωμένο σε αυτοκίνητο ειδικά με τέτοια θερμοκρασία = έγκλημα. Έτσι σκέτο. Έτσι στεγνά. Έτσι απλά.