ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2012 | 17:49

ενας νέος 20 χρονων κάπου στο κέντρο της Αθήνας

Έχω να κάνω σέξ απ τον Ιούνιο. Έχω να μιλήσω με κοπέλα που μου αρέσει δεν ξέρω και γω από πότε. Έχω να διασκεδάσω με παρέα πάρα πολύ καίρο. Κι όμως όλο μετράω. Όλο μετράω. "Πόσο καιρό δεν έχω κάνει το ένα πόσο καιρό δεν έχω κάνει το άλλο;" Γιατί μετράω;Ενα διάστημα το χα ρίξει στο διάβασμα, στο σινεμά, στο θέατρο, στη μουσική. Τώρα έχει χάσει κι αυτό την ουσία του, απλά εντίνει την πλήξη μου. Δεν ξέρω. Μέσα μου κάτι αναζητά την εμπειρία. Αλλά όποτε μπαίνω σε κάτι νοιώθω να μου κόβεται η ανάσα. Ξεχνάω πως να αναπνέω. Νοιώθω να με προσπερνάει η ζωή μου. Νοιώθω γέρος. Κάθομαι κι εκφράζω τις σκέψεις μου με ευτέλεια και επιδεικτική ειλικρίνεια σε ένα σάιτ χωρίς να θέλω κάτι σαφές. Απλά κάποιος να με ακούσει. Κάνω ψυχανάλυση εδώ και 1μιση χρόνο. Δεν ξερω αν με έχει βοηθήσει. Χάνω τον ύπνο μου. Δεν ξέρω τι θα κάνω στη ζωή. Δυσκολεύομαι να αποφασίσω για απλά πράγματα. Είμαι γεμάτος συμπλέγματα και φοβίες. Κι όμως αν με δείτε στο δρόμο δεν θα καταλάβετε τίποτα από όλα αυτά. Είμαι ένας όμορφος ψηλός νέος 20 χρονών που κοιτάει αδίστακτα όλες τις γυναίκες που περνανέ από δίπλα του. Ποτέ όμως δεν τους μιλάει. Δεν ξέρω τι να τους πω. Νοιώθω άσχημα που μόλις τις δω μια καυλώνω, που μόλις μου αρέσει κάποια την βλέπω γυμνή και την φαντάζομαι να βαριανασαίνει μαζί μου λουσμένη στον ιδρώτα σενα κρεβάτι. Τις νύχτες η στύση μου με βασανίζει. Περνάω τις νύχτες καυλωμένος. Πάω και ξελαφρώνω. Και πάλι αρχίζει. Δεν με πιάνει ύπνος. Με πονάει. Σε πουτάνα δεν γουστάρω να πάω. Νομίζω είμαι δειλός. Ενας δειλός και τίποτα άλλο. Στο κάτω κάτω τι έγινε κι αν με απορρίψει μια κοπέλα. Δεν ξέρω. Δεν τα λέω όλα αυτά ούτε για να πάρω συμβουλές. πιστεύω ότι οι συμβουλές είναι ότι πιο άχρηστο έχει ανακαλύψει ο ανθρώπινος εγκέφαλος, έχουν μόνο κάποιο ενδιαφέρον όταν ακούς ενα παππού ή μια γιαγιά να στις δίνει. Μάλλον καταλήγω σ' αυτή τη φλυαρία μόνο και μόνο για να με δει κάποιος έτσι όπως είμαι γιατί αν δείτε το περιτύλιγμα μου δεν θα καταλάβετε τίποτα. Τίποτα απο μένα δεν φαίνεται. Είναι άθλιο να βλέπεις ότι αυτό που είσαι στον καθρεπτη δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που είσαι μέσα σου. Δυσκολεύομαι να κάνω μια οποιαδήποτα φυσιολογική καθημερινή συζήτηση. Πάντα καταλήγω να συζητώ τέτοιου είδους θέματα. Ποτέ δεν μπορώ να κάνω μια κοπέλα να ξεχαστεί να γελάσει να με κοιτάξει ερωτικά. Θέλω να πω κι άλλα αλλά τα ξεχνάω.
9
 
 
 
 
σχόλια
Χαιρομαι που δε δινεσαι οπουδηποτε, παραβλεπω οτι τον ιουνιο πηγες με μια που δε σ αρεσε, ελπιζω να της το ειπες, ειλικρινης καθως εισαι. Αφου εισαι ομορφος, κι απ οτι φαινεται καλιεργημενος, θα βρεις αυτο που ζητας. Οχι ομως καπου στο κεντρο, στα λαικα πραστια θα βρεις αγαπη και σεξ να ξαποστασεις. Καλη τυχη.
Πήγαινε γράψου σ' ένα γυμναστήριο για να κάνεις τα ομαδικά προγράμματα, επίσης σεμινάρια φωτογραφίας, κινηματογράφου, λογοτεχνίας κ.τ.λ., γράψου στο facebook στην ομάδα "Κάθε Σάββατο στην Αθήνα" και ακολούθησε τις δραστηριότητες τους. Μη σε ενοχλεί που τον έχεις κάνει λάστιχο, πες ότι διανύεις μία δεύτερη ή ενδεχομένως και μία τρίτη εφηβεία. Νομίζω θα τα πας καλά, χρόνο έχεις, ομορφιά απ' ότι λες έχεις, χρήματα για να κάνεις ψυχανάλυση προφανώς έχεις, όπως επίσης και για να πηγαίνεις σε θέατρα κτλ, στύση έχεις, φαντάσου να μη σου σηκωνόταν από τα 20, γενικά μια χαρά είσαι.
Γιατί; Τι σου λείπει βρε παιδάκι μου; Εντάξει, όλοι έχουμε τα θέματά μας και κατά τη γνώμη μου ο άνθρωπος δεν είναι πλασμένος για να'ναι ευτυχισμένος, μα η ζωή είναι πολύ όμορφη για να τη γεμίζεις με ψυχαναγκασμούς και φόβους!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και μια κυριολεκτικη εξομολογηση!Το θεματακι με τις ορμες θα σου περασει σε πολυ λιγα χρονια,ειναι φυσιολογικοτατο.Το οτι αισθανεσαι αδρανης ειναι κατι στο οποιο ταυτιζομουν στην ηλικια σου,αλλα οσο μεγαλωνα και δημιουργουσα πραγματα,σχεσεις,φιλιες,δε λεω οτι σταματησε αλλα δεν ειναι τοσο οδυνηρο.Εμαθα να ζω με το παρελθον μου,οταν δηλαδη αισθανομαι ετσι,αναπολω τις εμπειριες μου και παιρνω τα πανω μου.Το θεμα ειναι να βρεις ενα κουμπακι πανω σου που να σου θυμιζει οτι εισαι δυνατος και ικανος.Φαινεσαι παθιασμενος ανθρωπος κι αυτο θα σε σωσει.Συμβουλες:προσπαθησε να εξωτερικευεις τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εαυτο σου,οσο ασχημο κι αν τον φανταζεσαι,θα σε γλυτωσει απο πολλες ενοχες.Επισης ξεκαθαρισε σε φιλους,γκομενα και οικογενεια οτι αυτος εισαι,αυτες ειναι οι ανασφαλειες και οι φοβιες σου,αν δεν τις δεχονται,σεβασου τους και προχωρα μακρια τους.υ.γ.καθε αλλο απο ευτελης ειναι αυτος που εξομολογειται τοσο ειλικρινα.
Αναρωτιέμαι γιατί τόσοι πολλοί ταυτίζονται (μέσα σε αυτούς και εγώ). Είναι το ότι δεν κάνουμε πράγματα που θέλουμε; (ποτέ δεν θα κάνουμε ότι θέλουμε γιατί προσπερνώντας κάτι, επιθυμούμε το κάτι παραπάνω. Η απληστία δεν έχει να κάνει με τους καιρούς) Είναι το ότι συνηθίσαμε στην μιζέρια μας και τρεφόμαστε από αυτήν; Είναι κάνα περίεργο σύνδρομο καταραμένου καλλιτέχνη; Είναι πως δεν έχουμε επιλογές; Και αν είχαμε, τί θα άλλαζε; Μ*λακίες. Με την αυτο-λύπηση ξεχάσαμε να ζούμε. Είμαι 21 και σε 60 χρόνια max θα πεθάνω. Ούτε ψυχολόγοι ούτε τίποτα. Επαναπροσδιορισμό και εκκαθάριση, αυτά χρειαζόμαστε.
είσαι αυτό που θα λέγαμε average joe.μη στενοχωριέσαι υπάρχουν πολλοί σαν και σένα και όλοι νιώθουμε πιεσμένοι και κάπως σαν να μας έχει προσπεράσει η ζωή.το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να πάρουμε την απόφαση και να την αρπάξουμε από τα μαλλιά.μη νομίζεις όμως ότι σε όλους έρχεται αυτή η στιγμη αν δεν το επιδιώξει και ο ίδιος κιόλας.τώρα σε ό,τι αφορά την ψυχανάλυση δεν αντιλέγω,όλους μας έχει βοηθήσει η ψυχανάλυση αλλά σκέψου και το γκρουπ θέραπι θα σε βοηθήσει σίγουρα να ανοιχτείς και να βρεις λύση στα προβλήματα σου.
Θα μπορουσα να σου πω 1002 συμβουλες (κατεβαζει πολλες τετοιες βλακειες ο εγκεφαλος μου) αλλα δε θα το κανω. Ρε συ.. σου στελνω απλα μια μεγαλη ζεστη αγκαλια απο Θεσσαλονικη. Σου ρχεται;; Σφιχτη κιολας, ετσι να σε πονεσει λιγο, να γελασεις που αγκαλιαζω αγαρμπα, να ηρεμησεις λιγο και να αρχισεις να ζεις πριν να πεθανεις. Φιλια!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ