ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τρεις Εβραίοι έφηβοι βρέθηκαν νεκροί στη Δυτική όχθη

Τρεις Εβραίοι έφηβοι βρέθηκαν νεκροί στη Δυτική όχθη Facebook Twitter
1

Τρεις Εβραίοι έφηβοι τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στη Δυτική όχθη πριν από 18 ημέρες βρέθηκαν τελικά νεκροί. Για το θάνατο των εφήβων, ηλικίας 16-19 ετών, ο υφυπουργός Άμυνας της χώρας, Ντάνι Ντάνον, κατηγόρησε ευθέως τη Χαμάς υποσχόμενος ότι η χώρα του «θα εξαλείψει» το ισλαμιστικό κίνημα.

Η Χαμάς από την πλευρά της αναφέρει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην τριπλή δολοφονία και προειδοποιεί το Ισραήλ ότι οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον της θα προκαλέσει μια σύγχρονη «κόλαση».

«Εάν οι κατακτητές επιχειρήσουν κλιμάκωση ή πόλεμο, θα ανοίξουν τις πύλες της κόλασης κι αυτό θα αποβεί σε βάρος τους», τονίζει η οργάνωση.

Τη συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης στις οικογένειες των τριών Εβραίων εφήβων, εκφράζει με σημερινή ανακοίνωση του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποτρόπαια δολοφονία των τριών Ισραηλινών εφήβων, οι οποίοι είχαν απαχθεί στις 12 Ιουνίου, στη Δυτική Όχθη και ανευρέθησαν χθες, κοντά στη Χεβρώνα. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να δικαιολογήσει ή να νομιμοποιήσει την τυφλή βία εναντίον αθώων πολιτών.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση της Ελληνικής Κυβέρνησης και όλων των Ελλήνων στις οικογένειες των θυμάτων και στον ισραηλινό λαό.

Στη σκιά αυτού του τραγικού γεγονότος, είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη για αποφυγή κλιμάκωσης της βίας. Όλη η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να εργαστεί για να μην επαναληφθούν παρόμοιες πράξεις και να επικρατήσει η ειρήνη και η ασφάλεια στην περιοχή» αναφέρει ο κ. Βενιζέλος στη δήλωσή του.

1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και πως θα τιμωρήσει το Ισραηλινό κράτος τους ενόχους για την δολοφονία των εφήβων? Πολύ απλά, σκοτώνοντας καμιά 50αριά ανθρώπους με βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.