Le Figaro: Ο Αλιάγας προσέβαλε έναν follower για την Ελλάδα

Le Figaro: Ο Αλιάγας προσέβαλε έναν follower για την Ελλάδα Facebook Twitter
11

 

Le Figaro: Ο Αλιάγας προσέβαλε έναν follower για την Ελλάδα Facebook Twitter

Η ένταση του χθεσινού αγώνα της εθνικής με την Κόστα Ρίκα είχε τις επιπτώσεις της για τη φήμη στη Γαλλία του Νίκου Αλιάγα. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε με απότομο τρόπο σε χρήστη του Twitter που τον ειρωνεύτηκε για την Ελλάδα, μη μπορώντας να ελέγξει το πάθος του την ώρα του αγώνα.

Στο σχόλιο του follower (Δείτε λοιπόν τους Έλληνες-Την ομάδα που παίζει χάλια), ο Αλιάγας απάντησε «Ψόφα μαλ..α», σχόλιο που έφτασε μέχρι τη Figaro η οποία δημοσίευσε τη διαμάχη χαρακτηρίζοντας προσβολή την απάντηση του Έλληνα παρουσιαστή. Η εφημερίδα σημειώνει πάντως ότι ο χρήστης είχε κάνει πολλά ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια για τους Έλληνες, αναγκάζοντας τον Αλιάγα να αντιδράσει. Επισημαίνει μάλιστα η εφημερίδα ότι μετά από τις αντιδράσεις ο γνωστός παρουσιαστής, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά έγραψε «απαντώ στις προσβολές, όπως τους αξίζει». «Το μήνυμά του είχε περισσότερα από 2.700 retweets!», σημειώνει η εφημερίδα.

Τech & Science
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Eέχει δίκιο η Shady_forest και λάθος η Ιζολδη. Είναι πολύ προσβλητική έκφραση και ισχύει όχι μονο στον Καναδά αλλα κύριος στη Γαλλία. καλά του τάσούρε ο Αλιάγας. Το θέμα όμως είναι γιατί η Figaro το κάνει θέμα ;
Μου κάνει εντύπωση που σχόλια για ένα παιχνίδι στο διαδίκτυο εντυπώθηκαν σε μεγάλη εφημερίδα.Και έγινε και 'θέμα' από πάνω πόσο 'κακός' είναι ο Αλιάγας που απάντησε. Μήπως μπέρδεψε η Figaro τι είναι προσβολή;Και στο κάτω-κάτω, είναι είδηση αυτό; Οι καμμένοι δεν ασχολούνται με τη μπάλα αλλά με τα πολιτικοκοινωνικά. Το είδαμε και το βλέπουμε κάθε φορά. Εκείνοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο, σέβονται και τον αντίπαλο. Αλλιώς κάνουν βουντού σε ομάδες σαν την εθνική μας.
Κάθε φορά λέμε να βλέπουμε τους διάσημους σαν αυτό που είναι, κανονικοί άνθρωποι. Τώρα μας ενόχλησε που το απέδειξε; Όχι ότι με νοιάζει, αλλά καλά του έκανε άμα τον έπρηζε.
Ducksy το αρχικό σχόλιο δεν είναι τόσο αθώο, είναι μια παραλλαγή του "allez vous faire enculer chez les grecs", που μεταφράζεται "πηγαίντε να κολ...θείτε με τους Έλληνες" και είναι κλασσικό μπινελίκι (κυρίως στον Καναδά νομίζω).Καλά έκανε ο Αλιάγας και του τα έχωσε.