Κλιματιστικό σε στάση στην πλ. Κλαυθμώνος

Κλιματιστικό σε στάση στην πλ. Κλαυθμώνος Facebook Twitter
13

 

Κλιματιστικό σε στάση στην πλ. Κλαυθμώνος Facebook Twitter

Η πρώτη στάση με…κλιματιστικό είναι αυτή των λεωφορείων στην πλατεία Κλαυθμώνος. Εταιρεία ηλεκτρικών ειδών αποφάσισε να τοποθετήσει το μηχάνημα εκεί στο πλαίσιο της διαφημιστικής της καμπάνιας. Το κλιματιστικό είναι σε συνεχή λειτουργία.

Οι φωτογραφίες είναι από το Facebook της εταιρείας Pitsos.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Ακούστηκε πως ηλικιωμένη κυρία κατέθεσε μήνυση εναντίον του ΟΑΣΑ γιατί καθώς περίμενε το λεωφορείο για μιάμιση ώρα κάτω από το κλιματιστικό, έπαθε την "νόσο των κλιματιστικών" (οξύ εμπύρετο νόσημα του αναπνευστικού)...!Επίσης παρατηρήθηκε άρνηση αρκετών επιβατών να επιβιβαστούν στα λεωφορεία (από τη συγκεκριμένη στάση) καθώς στα σπίτια τους, είτε δεν έχουν κλιματισμό, είτε δεν έχουν ρεύμα...
Η σουρεαλιστική-υπερβολική διάσταση και διάθεση χιούμορ (που μερικοί δεν κατανόησαν, ενώ άλλοι ναι), δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα... Όποιος θέλει, διαβάζει και παρακολουθεί αυτό, (αν και τα ξέρουμε και τα βιώνουμε άμεσα και έμμεσα καθημερινά):http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/466406/h-kolasi-ton-metakiniseonΠραγματικά νιώθω τυχερός που δεν αναγκάζομαι να μετακινούμαι με τις αστικές συγκοινωνίες, ειδικά, λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ (λόγω χρήσης moto).Οι συνθήκες στο μετρό είναι σαφώς πολύ καλύτερες αλλά και πάλι, για να μετακινηθείς με το μετρό, μέσα σε μία ολόκληρη πόλη με τον μισό πληθυσμό της χώρας, και πάλι οι περισσότεροι χρειάζεται να μετακινηθούν προς τους σταθμούς του με λεωφορεία, τρόλεϊ κτλ...● Δεν κάνω κανένα συσχετισμό μαζί τους -μη παρεξηγηθώ- αλλά αν τα αστεία αυτά, αστικής παραφροσύνης, τα παρακολουθούσες οπτικοποιημένα, ας πούμε, από τους Monty Python, δεν νομίζω πως θα σε χαλάγανε...Πάρε μία γεύση σουρεαλιστικής διακωμώδησης από τους ίδιους:https://www.youtube.com/watch?v=9U0tDU37q2M
Η σουρεαλιστική-υπερβολική διάσταση και διάθεση χιούμορ (που μερικοί δεν κατανόησαν, ενώ άλλοι ναι), δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα... Να υποθέσω πως δεν σας αρέσουν ούτε οι Monty Python...Αν, ας πούμε, τα οπτικοποιούσαν εκείνοι, πως θα σας φαινόντουσαν;;;Να ένα δείγμα:https://www.youtube.com/watch?v=9U0tDU37q2M-Λέω εγώ τώρα...!
το κουτι ειναι για να το προστατευει απο καιρικα φαινομενα κ πουλια αλλα αν παρατηρησες ειναι κενο απο κατω, δηλαδη οποιος καθεται στις θεσεις απο κατω απλα ΔΡΟΣΙΖΕΤΑΙ!!!
Πραγματικά πρέπει να είναι άτυχοι όσοι πηγαίνουν σε αυτή τη στάση γιατί δεν θα μπορούν να κάτσουν ούτε θα καθίσματα, γιατί όποιος τολμήσει να κάτσει με το κλιματιστικό από πάνω του δεν τη γλυτώνει τη ψύξη, περά από τον εντυπωσιασμό, μηδέν ουσία.