ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2014 | 15:45

Στόχος οεο?

Γειά σας. Είμαι 24χρ 1.89 και 123 κιλά. Είμαι στην κατηγορία της ιδιοπαθής παχυσαρκίας 1 και σε λίγο έτσι όπως το πάω ανεβαίνω σκαλί. Ασχολούμαι με τα πολιτικά, κοινωνικά, αντιρατσιστικά και δημοτικά κι ετσι καπως γεμιζω το χρονο μου. Μου αρεσουν αυτά που κανω. Όμως Θέλω να χάσω κιλά για να είμαι πιο υγιής, να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου. Δε μου αρέσω που δεν έχω επιτυχίες. Ενώ μικρος ειχα το θάρρος και θράσος τώρα δεν εχω τίποτα από αυτά. Πως θα ακολουθήσω το στόχο μου? Πριν 2 χρόνια ειχα χασει 10 κιλά...όμως τα πήρα ξανά...δε θελω να εχω προβλήματα υγείας από τοσο νωρίς. Πηρα και ποδηλατο και ειπα να κανω ένα μισαωρο εδώ στη γειτονια αλλα δεν το κανω....Γιατι δεν μπορω να φερως εις περας αυτό το στοχο? Τι πρεπει να κανω?....Εχω αρχισει να απογοητεύομαι.
2
 
 
 
 
σχόλια
εγώ θα σου έλεγα να το δουλέψεις στο μυαλό σου.. πόσο θες τον στόχο, να σε φανταστείς, και να φτιάξεις πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής (με γεύματα ανά 3ωρο και 4-5 φορές την εβδομάδα γυμναστική).. Μην σκέφτεσαι "πωπω είναι πολλά κιλά.. άντε ξεκίνα.. δεν θα τα καταφέρω"... Μετά τις 3 μέρες θα είναι ΠΟΛΥ πιο έυκολο... Κατά τη γνώμη μου, θα σε βοηθούσε πολύ ψυχοθεραπεία, και παράλληλα διατροφολόγος-διαιτολόγος.. Καλή τύχη και καλή δύναμη!! Μπορείς.. Το έχουν κάνει και το κάνουν τόσοι.. Αγάπα τον εαυτό σου, το αξίζεις!! :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ