ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Σαμαράς παρηγορεί τον τερματοφύλακα της Ακτής Ελεφαντοστού

10

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Γιώργος Σαμαράς με την κίνηση του να τρέξει μετά το τέλος του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού κοντά στον τερματοφύλακα της αφρικανικής ομάδας για να τον παρηγορήσει.

Ο Μπουμπακάρ Μπαρί είχε κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του πέναλτι προσπαθήσει να εκνευρίσει τον Έλληνα παίκτη, ώστε να τον κάνει να χάσει την ψυχραιμία του και να αστοχήσει.

Όμως ο Σαμαράς ψύχραιμα εκτέλεσε το πέναλτι, έβαλε το γκολ, έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα και αμέσως μετά έτρεξε να παρηγορήσει τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας.

10

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

7 σχόλια
Οπως σε ολα τα πραγματα ετσι και στο ποδοσφαιρο ο χαρακτηρας παιζει καθοριστικο ρολο.Ο χαρακτηρας του Σαμαρα (...ο οποιος,βεβαια,δεν διαμορφωθηκε στην Ελλαδα αλλα στην Βορειο Ευρωπη...) ειναι το 'δυνατοτερο σημειο' του.Ενω μαλλον δεν θα μπορουσε καποιος να πει ακριβως το ιδιο για τον Κατσουρανη και για καποιους αλλους.Ο Σουαρεζ ειναι ,πιθανον,ο καλυτερος "striker" στον κοσμο.Ο Μπαλοτελι ειναι,επισης,απιστευτα καλος,στην ιδια ακριβως θεση.Απο χαρακτηρα ομως ειναι και οι δυο "Παναγια μου βοηθα".Δειτε την "προσφορα τους"την κρισιμη στιγμη.Και αυτα μετρανε πολυ στο τελος.
Ο Sam με αυτή του την κίνηση, κατέρριψε το στερεότυπο του νεοέλληνα "παρτάκια", κομπλεξικού, "εαυτούλη". Και έδωσε ένα καλό μάθημα σε όλους μας, για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε αυτή τη ζωή -αν θέλουμε να λεγόμαστε 'άνθρωποι'. Μεγάλος ποδοσφαιριστής(αγωνίζεται με επιτυχία στη Celtic εδώ και χρόνια), μεγάλη καρδιά(έβαλε ένα πέναλτι, που κανείς άλλος δεν θα αναλάμβανε να εκτελέσει, με ολύμπια ψυχραιμία ευστόχησε και παρά το σπάσιμο νεύρων του τερματοφύλακα), ακόμη μεγαλύτερη προσωπικότητα. Χίλιες φορές προτιμώ τέτοιες ψυχάρες στην Εθνική, παρά 10 Messi.