ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Αναγκαστική προσγείωση της Ryanair στο Ελ. Βενιζέλος λόγω συμπλοκής

Αναγκαστική προσγείωση της Ryanair στο Ελ. Βενιζέλος λόγω συμπλοκής Facebook Twitter
1

 

Αναγκαστική προσγείωση της Ryanair στο Ελ. Βενιζέλος λόγω συμπλοκής Facebook Twitter

Αεροσκάφος της Ryanair που απογειώθηκε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Πάφο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λόγω συμπλοκής με επιβάτη ο οποίος έτρεξε προς το πιλοτήριο φωνάζοντας ότι είναι ο μηχανικός του αεροσκάφους.

Ο επιβάτης ήταν σύμφωνα με πληροφορίες σε κατάσταση αμόκ και αρχικά επικράτησε πανικός μέσα στο αεροσκάφος αφού δεν ήταν ξεκάθαρο αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν απλώς μεθυσμένος, με ψυχολογικά προβλήματα ή αεροπειρατής.

Όπως αναφέρει το onlycy, την είδηση επιβεβαίωσε και ο υπουργός Συγκοινωνιών της Κύπρου. Το σάιτ δημοσιεύει και την παρακάτω φωτογραφία αναφέροντας ότι είναι αίμα από τη συμπλοκή που ακολούθησε.

Οι επιβάτες διανυκτέρευσαν στην Αθήνα και θα μεταφερθούν στην Πάφο σήμερα με ναυλωμένη πτήση.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Γιατί με το που ήρθε η συγκεκριμένη εταιρία στην Ελλάδα, ξαφνικά όλα τα ευτράπελα συμβαίνουν σε αυτή?? Μία πάει επιβάτης ν' ανοίξει την πόρτα για να βγει έξω, μία πλακώνεται με τους αεροσυνοδούς. Δε σας φαίνεται περίεργο? Κάτι σαν απόπειρα "σπίλωσης"?