ΕΣΗΕΑ: «Ατμόσφαιρα υπονόμου η zougla»

ΕΣΗΕΑ: «Ατμόσφαιρα υπονόμου η zougla» Facebook Twitter
3

Ατμόσφαιρα υπονόμου και χυδαιότητες  χαρακτηρίζει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωση της video και σχόλια στην τριανταφυλλοπουλική zougla, τα οποία, όπως σημειώνει, «αναπαράγονται δυστυχώς και από άλλα Μέσα».  

 

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

 Τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε πολίτη και η ιδιωτική ζωή είναι απόλυτα σεβαστά και απαραβίαστα.

Φαινόμενα χυδαιότητας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αποκρούονται και καταδικάζονται από τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.

Στο πλαίσιο αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέα η περίπτωση του “zougla.gr” με αναφορά-προβολή σε περίεργα βίντεο και σχόλια, που δυστυχώς αναπαράγονται και από άλλα Μέσα, με προφανή τη σκοπιμότητα του πολιτικού εκβιασμού. Η κατάπτυστη αυτή τακτική, που προωθεί ατμόσφαιρα υποκόσμου, θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, που ήδη εξετάζει προηγούμενη ανάλογη περίπτωση, καλείται και πάλι να επιληφθεί.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Μεγάλο αίσχος η Zougla! Το ξέρουμε εδώ και καιρό αυτό. Όχι για άλλον λόγο αλλά γιατί δεν την αφορά την κάνει στη προσωπική του ζωή ένας πολιτικός. Από όποιο χώρο και να έρχεται. Από το έργο και τα λόγια κρίνετε τον και κατηγορήστε τον αλλά για το τι κάνει στον υπολογιστή του όχι.