Χιλιάδες δηλητηριάσεις σκύλων στις ΗΠΑ

Χιλιάδες δηλητηριάσεις σκύλων στις ΗΠΑ Facebook Twitter
3

Πολλές χιλιάδες σκύλοι στις ΗΠΑ δηλητηριάστηκαν και περίπου χίλιοι από αυτούς πέθαναν μετά την κατανάλωση τροφής κατασκευασμένης στην Κίνα, όπως ανακοίνωσε χθες επιτροπή του Κογκρέσου.

Η Τρέισι είπε ενώπιον της επιτροπής  ότι  περισσότεροι από 5.600 σκύλοι αρρώστησαν από το 2007 και χίλιοι πέθαναν αφού κατανάλωσαν αποξηραμένο κρέας που είχε εισαχθεί από την Κίνα.

Στις τροφές ανακαλύφθηκε μελανίνη χημικό συστατικό που προστίθεται εσκεμμένα για να πολλαπλασιαστούν οι πρωτεΐνες των τροφών, όμως κανονικά χρησιμοποιείται  για την κατασκευή πλαστικών.

Η υπηρεσία τροφίμων των ΗΠΑ ανακοίνωσε πάντως ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η αιτία «για τις ασθένειες ή τους θανάτους αυτούς».

Δύο από τις εταιρίες τροφών για κατοικία που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ, οι Petco και Petsmart ανακοίνωσαν πως θα καταργήσουν σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες τα προϊόντα τους με προέλευση την Κίνα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ICE ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ: Η ICE δεν γνώριζε ότι ο 5χρονος βρισκόταν στο αμάξι την ώρα του πυροβολισμού

Αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης, μεταξύ των οποίων η κυβερνήτης Κάθι Χόκουλ και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι, καταδίκασαν το συμβάν
THE LIFO TEAM
ΠΟΥΤΙΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΟΣΧΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ DRONES

Διεθνή / Αναφορές ότι ο Πούτιν «παγιδεύτηκε» στον αέρα: Αεροσκάφη φέρεται να «έκαναν κύκλους πάνω από τη Μόσχα» λόγω ουκρανικών drones

Τι μεταφέρουν δημοσιεύματα για τα κυβερνητικά αεροσκάφη που επέστρεφαν από το Τουρκμενιστάν – Δεν επιβεβαιώνεται εάν επέβαινε σε κάποιο από αυτά που επηρεάστηκαν ο Ρώσος πρόεδρος
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
φίλοι "σκουλογονεις",είναι πολύ σημαντικό οι σκύλοι να τρέφονται σωστά,όλες οι ξηρές τροφές,ακόμα και οι πιο ακριβές,είναι κατασκευασμένες από μεταλλαγμένη σόγια,όταν ένας οργανισμός τρέφεται αποκλειστικά από τέτοια πράγματα,είναι πολύ λογικό να του προκληθούν προβλήματα.Τo να μαγειρεύεις στο σκύλο σου είναι πολύ πιο απλό απ ότι ακούγεται και οικονομικά η διαφορα δεν είναι μεγάλη και ο σκύλος σίγουρα το ευχαριστιέται πολύ πολύ περισσότερο.γενικά έχω την αίσθηση ότι πλέον τα καρκινώματα σε σκύλους από μια ηλικία και μετά είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο,και λίγοι είναι οι γιατροί που θα πουν ότι αυτό οφείλεται στην ξηρά τροφή,καθώς ένα τεράστιο ποσοστό κτηνιάτρων την εισάγουν και την προωθούν όσο δεν πάει. όταν είχα αλλάξει από ξηρά σε μαγειρευτό για την δικια μου,μου έκανε εντύπωση πως ενώ η ποσότητα του φαγητού που έτρωγε πλέον ήταν διπλάσια σε όγκο,τα περιττώματα στη βόλτα ήταν τα μισά,αφού προφανώς ο οργανισμος απορροφούσε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα θρεπτικών συστατικών.κάντε το για το σκύλο σας-σίγουρα το αξίζει!!!