ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2014 | 14:17

Ακμή και Παραλία !

Τώρα που καλοκαίριασε,όλες-οι εμείς που έχουμε ακμή στο σώμα μας,σπυριά δλδ σε διαφορα σημεία(χέρια,πλάτη κλπ)έχουμε πάντα αυτό το θέμα.Πώς θα εμφανιστούμε,πάλι θα έχουμε διάφορα βλέμματα,τα κλασικά.Είστε κι άλλα άτομα με αντίστοιχο θέμα ;;
3
 
 
 
 
σχόλια
Η θάλασσα βοηθάει στα σπυράκια, κάνει το δέρμα ομαλό, και με το χρώμα που παίρνουμε κανει τα σημάδια της ακμής να μην διακρίνονται εύκολα. Οι ωραίες στιγμές θα χαθούν. Και η ακμή κάποτε. Δεν φταίτε εσείς για την ακμή! Είστε εσείς και ο εαυτός σας. Αρνητικούρες και 7384C672CAμ***κιες να μην σας επηρεάζουν. Είμαστε τόσα άτομα στον πλανήτη, σκεφτητε να επιρεάζεσται αρνητικά απο τον κάθε άνθρωπο.Τι σκέφτεται ο καθένας για εσάς δεν είναι καθόλου δική σας δουλειά. Βγείτε στις παραλίες ρε !
Εγώ πάω σε δερματολόγο και κάνω θεραπεία.Η αληθεια είναι ότι κι εγώ ντρέπομαι (έχω ακμή στην πλάτη και στο πρόσωπο) αλλα δεν είναι κάτι που μπορώ να το διορθώσω άμμεσα. Σκέψου μόνο ότι με τον ήλιο και την θάλασσα θα φύγουν. ;)
κυτταρίτιδα, ραγάδες, χαλάρωση, κοιλίτσα, σημάδια, δερματοπάθειες, που οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν κ τίποτε για να μην τις έχουν, ακμή που λες εσύ..κορμί είναι αυτό.. κ κανένα κορμί δεν είναι τέλειο. κανένας άνθρωπος δεν είναι άψογος.βγείτε στις παραλίες, απολαύστε τον ήλιο κ τη θάλασσα κ το κορμί σας όπως κ να είναι κ θα δείτε πόσο ασήμαντα είναι τα βλέμματα αυτών που νομίζουν πως είναι τέλειοι.. :)