Αμετανόητος ο Πάγκαλος

Αμετανόητος ο Πάγκαλος Facebook Twitter
5

Αμετανόητος εμφανίστηκε σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM o Θεόδωρος Πάγκαλος διορθώνοντας εν μέρει την γνωστή του φράση "Μαζί τα φάγαμε" σε "Μαζί τα τρώμε".

"Αυτό που είπα, το «μαζί τα φάγαμε», είναι τελείως λάθος. Αν το ξανάγραφα και το ξαναέλεγα, θα ήταν «μαζί τα τρώμε». Βέβαια τα τρώμε ακόμα, αβέρτα! Και το ξέρει όλος ο λαός που μας ακούει".

Στη συνέχεια ο κ. Πάγκαλος άσκησε κριτική στον Φώτη Κουβέλη για το θέμα της παραίτησής του και παρομοίασε το κόμμα του, την Δημοκρατική Αριστερά, με τον κόμμα του Δημοσθένη Βεργή.


"Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον και με γοητεύει η επιμονή των ανθρώπων αυτών που παραμένουν μέσα στην αίθουσα. Όλοι αυτοί κάθονται και ακούνε τον κ. Κουβέλη, ο οποίος κάνει το εξής: παραιτείται και μετά πηγαίνει και παρακαλάει να μη γίνει δεκτή η παραίτησή του. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο Δημοσθένης Βεργής που είναι αρχηγός του κόμματος των Οικολόγων και είναι ένα ανάλογο κόμμα με τη ΔΗΜΑΡ τώρα, με το ποσοστό που πήρε, έχει προβλήματα. Προβληματίζεται αλήθεια και λέει: «Να παραιτηθώ τώρα και να μου ζητήσουν να μείνω;». Είναι ένα αξιοπρεπέστατο πρόσωπο ο Βεργής, ο οποίος είναι χρόνια στην πολιτική και παίρνει αξιοπρεπή ποσοστά, ανάλογα με αυτά του κ. Κουβέλη".

 

 

 

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Υπαρχουν αρκετοι "πολιτικοι" στην χωρα μας οι οποιοι σου προκαλουν απεχθεια και αποστροφη για ολη την συνομοταξια των πολιτικων.Υπαρχει,ομως,μονον ενας ο οποιος μπορει να σε κανει να σιχαθεις ακομη και το ιδιο το ανθρωπινο ειδος.
Δυστυχως εχει δικιο και αυτο αφορα την μεγαλη πλειοψηφια του λαου, που π.χ. ψηφιζε σχεδον με 50% ΠΑΣΟΚ τα τελευταια 30 χρονια. Ποσοι Ελληνες δεν πληρωνουν τους φορους που τους αναλογουν;Ποσοι Ελληνες παιρνουν επιδοματα που δεν τους αντιστοιχουν;Ποσοι Ελληνες πληρωνονται για να καθονται στο Δημοσιο, παραγοντας μηδενικο εργο;Ποσοι Ελληνες εχουν καταπατησει δημοσια εκταση και την εχουν τακτοποιησει;Ολοι αυτοι οι παραπανω ειναι ευκολα το 80% του λαου. Και καμμια Τροικα, κανενα κεφαλαιο και καμμια Μερκελ δεν φταιει γιαυτο, αλλα το κακο μας κεφαλι και η υπαναπτυξη που δερνει αυτη τη χωρα.
μα και βέβαια όλοι μαζί τα τρώμε... άλλοι βέβαια πάνε πρωινιατικα στα νοσοκομεία και άλλοι σφίγγουν ζωνάρια από τον κοπανιστό αέρα που καταβροχθιζουν ....