Αυτή η τηλεόραση είναι 370 ιντσών και κάποιος την αγόρασε

Αυτή η τηλεόραση είναι 370 ιντσών και κάποιος την αγόρασε Facebook Twitter
7

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές τηλεοράσεων ανταγωνίζονται εδώ και χρόνια, για το ποιος θα λανσάρει το καλύτερο μοντέλο στην αγορά.

 

Υπάρχουν πολλές τηλεοράσεις, των οποίων τα χαρακτηριστικά βελτιώνονται συνεχώς, δίνοντας στην ψυχαγωγία, μια άλλη διάσταση.

 

Καμία συσκευή όμως δε μπορεί να συγκριθεί με την υπερμεγέθη τηλεόραση της Titan, ονόματι «Δίας».

 

Αυτή η τηλεόραση είναι 370 ιντσών και κάποιος την αγόρασε Facebook Twitter

 

Το όνομα δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού πρόκειται για μία γιγαντιαία τηλεόραση, 370 ιντσών (8x5 μέτρα).

 

Μέχρι στιγμής, η εταιρεία Titan που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει πουλήσει μόνο μία από αυτές τις τηλεοράσεις.

 

Ο αγοραστής θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του και είναι λογικό. Το μεγαθήριο κοστίζει περίπου 1.6 εκατομμύρια δολάρια.

 

Αυτή η τηλεόραση είναι 370 ιντσών και κάποιος την αγόρασε Facebook Twitter

 

Και μη νομίσετε ότι πρόκειται για μια οθόνη προβολής οικιακού κινηματογράφου. Η Titan Zeus είναι αυτόνομη τηλεόραση, με 4Κ ανάλυση, 65 εκατομμύρια χρώματα και οθόνη 4:3.

 

Μια παρόμοια, ultra-widescreen έκδοση του Δία θα πάει στην επίδειξη των Καννών αυτό το καλοκαίρι. Τοποθετημένη στην κορυφή της πόλης, στο Le Grand Hotel, σύμφωνα με αυτό το βίντεο από το Curb Media, θα είναι ορατή από όλο τον κόλπο.

 

 

Τech & Science
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNICEF: Ένα στα πέντε παιδιά σε 21 χώρες έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση μέσω τεχνολογίας

Διεθνή / UNICEF: Ένα στα πέντε παιδιά σε 21 χώρες έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση μέσω τεχνολογίας

Από τα social media μέχρι τα online παιχνίδια και τις εικόνες που φτιάχνει η AI, η UNICEF περιγράφει πώς η τεχνολογία διευκολύνει τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε μαζική κλίμακα.
THE LIFO TEAM
APPLE ΤΖΟΝ ΤΕΡΝΟΥΣ CEO

Τech & Science / Τζον Τέρνους: Το πρώτο του μήνυμα στους εργαζόμενους της Apple ως νέος CEO - «Η παρουσίαση θα αφήσει εποχή»

Ο Τέρνους ευχαρίστησε τον προκάτοχό του, Τιμ Κουκ, για την πολυετή προσφορά του και τη βοήθεια που του παρείχε κατά την περίοδο μεταβίβασης των καθηκόντων
THE LIFO TEAM
Η Γκαλ Γκαντότ γύρισε ταινία χωρίς κανονικά σκηνικά και φωτισμό: «Ή δουλεύεις με την AI ή μένεις εκτός παιχνιδιού»

Πολιτισμός / Η Γκαλ Γκαντότ γύρισε ταινία χωρίς κανονικά σκηνικά και φωτισμό: «Ή δουλεύεις με την AI ή μένεις εκτός παιχνιδιού»

Η Γκαλ Γκαντότ γύρισε το «Bitcoin» του Νταγκ Λάιμαν σε σχεδόν άδειο πλατό, με σκηνικά και φωτισμό να μπαίνουν αργότερα μέσω AI και λέει ότι χρειάστηκαν έξι μήνες συμβόλαια για να προστατευτεί η ερμηνεία της.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια