Ανοιχτή επιστολή στον Νίκο Μιχαλολιάκο: Τουλάχιστον μη μας κοροϊδεύεις άλλο

Ανοιχτή επιστολή στον Νίκο Μιχαλολιάκο: Τουλάχιστον μη μας κοροϊδεύεις άλλο Facebook Twitter
25

Το σόου του Μιχαλολιάκου σήμερα στη Βουλή -"Σκάσε ρε", "Μη μ' ακουμπάτε" κλπ-, είναι πολύ πιθανό να του χαρίσει κι άλλους ψηφοφόρους, τους οποίους μετά -όταν θα χρειάζονται την ψήφο τους οι υπόλοιποι πολιτικοί- θα αποκαλούμε "παραπλανημένους" και θα λέμε "μα δεν μπορεί να είναι φασίστες ένα εκατομμύριο Έλληνες" (κατά το "Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές"). 

Το ότι επαναλάμβανε όμως -ακολουθώντας τις συμβουλές προπαγάνδας του Γκέμπελς- ότι το κατηγορητήριο είναι "κουρελόχαρτο", δεν σημαίνει ότι είναι όντως κουρελόχαρτο. Ούτε το γεγονός πως ο Μπαλτάκος τον θεωρούσε αθώο το κάνει φυσικά καλύτερο... 

Αυτό ήταν, με 210 λέξεις το αρχικό κατηγορητήριο (πριν καν προκύψουν όλα τα υπόλοιπα στοιχεία απ' τις ανακρίσεις):

 

Ως ο απόλυτος ηγέτης της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», τόσο του πολιτικού όσο και του στρατιωτικού μέρους της, εμφανίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο κατηγορητήριο που συνέταξε ο ανακριτής διαφθοράς Σπύρος Γεωργουλέας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο αρχηγός συντόνιζε και γνώριζε την έκνομη δράση της οργάνωσης, αφού οι επιθέσεις, οι βιαιοπραγίες και οι απόπειρες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης ήταν προγραμματισμένες.

Όπως επισημαίνεται στο κατηγορητήριο, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος ενημερώθηκε για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιάννη Λαγό. Τον βουλευτή Β΄Αθήνας είχε ενημερώσει νωρίτερα ο Γιώργος Πατέλης, ο οποίος έμαθε από τον Γιώργο Ρουπακιά ότι σκότωσε τον 34χρονο ράπερ.

«Εσύ δε υπό την ιδιότητα του μέλους της στενής ηγετικής ομάδας της οργανώσεως και του βουλευτού της Χρυσής Αυγής διηύθυνες αυτήν παρέχων διαταγές, οδηγίες και εντολές προς τα μέλη της οργανώσεως ελέγχων απολύτως τη δράση αυτής και ενεργών προς επίτευξη των παρανόμων σκοπών της όπως ανωτέρω αυτοί αναλυτικώς αναφέρονται», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κατηγορητήριο σε βάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Στο κατηγορητήριο, το οποίο χαρακτηρίζει την οργάνωση στρατιωτική με δομή και σιδηρά ιεραρχία, αναφέρεται πως για όποιον δεν την ακολουθεί υπάρχουν συνέπειες και για τη σωματική ακεραιότητά του, ενώ γίνεται αναφορά και για εκπαίδευση των ανηλίκων παιδιών αλλά και στις επιχειρησιακές ομάδες που προσέρχονται συντεταγμένες όπως ο στρατός.

==

Με δυο λόγια, η Δικαιοσύνη -που χρειάστηκε την έκνομη πίεση/παρέμβαση Σαμαρά!- αποφάσισε κάποια στιγμή να αναγνωρίσει ότι οι Χρυσαυγίτες οργάνωναν επιθέσεις εναντίον μεταναστών ή και Ελλήνων, μαζεύονταν μετά από συνεννόηση και σκότωναν ανθρώπους, και για να τα κάνουν αυτά εκπαιδεύονταν επίσημα από το κόμμα, συντονίζονταν από το κόμμα, εν γνώσει (και δεν αποκλείεται και σύμφωνα με τις οδηγίες) του αρχηγού του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου.

Επίσης, όπως αποκαλύφθηκε, ο σκοπός των παράνομων αυτών πράξεων ήταν σε κάποια στιγμή η κατάλυση της Δημοκρατίας (όπως ο ίδιος ο αρχηγός δήλωνε δημόσια, σίγουρος ότι ποτέ κανείς δεν θα τολμούσε να τον πειράξει).

Το ότι είναι φιλοναζιστές, χουντικοί, ρατσιστές κλπ δεν είναι παράνομο (δυστυχώς). Όλα αυτά όμως που αναφέρει το κατηγορητήριο είναι εντελώς παράνομα.

Και μένουν να αποδειχτούν ή καταρριφθούν στη δίκη. 

Μέχρι τότε όμως, τουλάχιστον μη μας κοροϊδεύεις άλλο κύριε Μιχαλολιάκο.

Οι ανακριτές δεν έβγαλαν απ' το μυαλό τους τα τάγματα εφόδου,

τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών δεν τα επινόησε ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο Σαμαράς,

τα στρατιωτικά γυμνάσια δεν φτιάχτηκαν με φώτοσοπ,

τα όπλα δεν τα φύτεψα εγώ στα σπίτια σας,

τα μαχαιρώματα δεν τα επινόησαν τα ΜΜΕ,

κι όσο για τα τηλεφωνήματα στο προσωπικό σου τηλέφωνο (κι όχι βέβαια στο τηλέφωνο των γραφείων όπως ήταν ο αρχικός ισχυρισμός) για το φόνο του Φύσσα από τον πυρήνα του κόμματος, δεν τα έκανε ο Φούφουτος!

Δε μου μοιάζει με κουρελόχαρτο το κατηγορητήριο. Το αντίθετο: ακούγεται λογικό, και αν μπορείς κατάρριψέ το στη δίκη.  

Ανοιχτή επιστολή στον Νίκο Μιχαλολιάκο: Τουλάχιστον μη μας κοροϊδεύεις άλλο Facebook Twitter
25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Κύριε Δημοκίδη.Πριν γράψετε τέτοια άρθρα θα έπρεπε να συμβουλεύεστε κάποιον νομικό. Σίγουρα όχι τον κύριο Γραμματίδη ο οποίος στο παρελθόν δεν δημοσίευσε στην στήλη του σχόλιό μου που κατέρριπτε ένα ένα νομικά τα επιχειρήματά του σχετικά με τον αν γινόταν η Χ.Α. να βγει εκτός νόμου.
Φέρελπις δεν είναι προφυλακισμένοι λόγω ιδεολογίας. ....λόγω εγκληματικών πράξεων είναι. ..οι ίδιοι λένε ότι διώκονται λόγω ιδεολογίας, αλλά δεν είναι έτσι και το ξέρουν ....
Αγαπητέ κ.Άρη Δημοκίδη ,δε γνωρίζω αν ο προφυλακισμένος Ν. Μιχαλολιάκος διαβάσει την καταδικαστική επιστολή σου , αλλά και να τη διαβάσει δεν θα λιποθυμήσει από την ταραχή του...Πάντως απορίας άξιο είναι το γιατί η Κυβέρνηση κρατάει τους βουλευτές της Χ.Α. επί 8 μήνες στη "σαλαμούρα" χωρίς δίκη.Άραγε μήπως δεν υπάρχουν ικανές αποδείξεις εμπλοκής και ενοχής τους σε συγκεκριμένες εγκληματικές ενέργειες ?Αν υπήρχαν αποδείξεις , δεν θα τους οδηγούσε άμεσα ενώπιον της Δικαιοσύνης η Κυβέρνηση, ώστε να τους αποκαλύψει ενώπιον του λαού και να τους οδηγήσει με τυμπανοκρουσίες στην ψειρού , κερδίζοντας μάλιστα ως λάφυρο τους ψηφοφόρους της Χ.Α. ?Αυτές τις απορίες έχουν πολλοί πολίτες ασχέτως του πολιτικού προσανατολισμού τους.Βεβαίως το χειρότερο όλων θα είναι στη δίκη τους {η οποία κάποτε θα γίνει} να αθωωθούν , οπότε οι πολιτικές συνέπειες θα είναι οδυνηρές.Και επειδή ανέφερες κάτι για "κατάλυση της Δημοκρατίας" να σου θυμίσω αν το ξέχασες ότι στο μανιφέστο που ενέκρινε το τελευταίο Συνέδριο του ΚΚΕ ορίζεται ως σκοπός του κόμματος η κατάλυση του δημοκρατικού μας καθεστώτος ακόμα και με εξέγερση {φαντάζομαι ένοπλη και όχι με κόκκινα γαρύφαλλα και κομφετί ...} των κομμουνιστών και η εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου ! {Γκούγκλαρε Αποφάσεις του Συνεδρίου του ΚΚΕ ...}.
ναι, σωστά! όπως όλοι μας γνωρίζουμε, τους αναρχικούς (ας πούμε) έχει τόσα στοιχεία το κράτος που τους δικάζει στο μήνα πάνω και ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν τους κρατάει ολόκληρο 18μηνο...
Ρε τις αποφάσεις του συνεδρίου του ΚΚΕ δεν τις παίρνουν στα σοβαρά ούτε και τα μέλη του. Τώρα για τα υπόλοιπα έχεις ένα δίκιο εδώ που τα λέμε, αλλά νομίζω ότι η κυβέρνηση καθυστερεί την δίκη για να μετρήσει εντυπώσεις. Πάντως πολύ φοβάμαι ότι με ή χωρίς καταδίκη τα νούμερα της Χ.Α. δεν θα πέσουν έτσι εύκολα.
Καλε μου φερλεπής εσύ και πολλοί άλλοι πολίτες είστε απλά άσχετοι επι των δικαστικών διαδικασίων, γι αυτό έχετε αυτές τις απορίες. Εδω μιλάμε για μια παραστρατιωτική οργάνωση που είχε ως απότερο στόχο κάποια στιγμή την κατάλυση της ίδιας της δημοκρατίας (σύμφωνα πάντα με δηλώσεις που έχουν οι ανακρίτριες στα χέρια τους). Δεν νομίζεις πως πρωτου οδηγηθούν στο δικαστήριο οι κύριοι αυτοί θα πρέπει να γίνει έρευνα σε βάθος για την πραγματική διάσταση της ΧΑ; Τι άντε κλείσαμε μέσα Μιχαλολίακο, Παπα και Λαγό και κλείσαμε; Το λύσαμε το πρόβλημα; Μην ανησυχείς, όταν έρθει η ώρα και δικαστήριο θα γίνει και στην φυλακή θα καταλύξουν οι αποδεδειγμένα φασίστες.
Aγαπητέ Smaug απορίες περί της υπάρξεως ή μη ενοχοποιητικών αποδείξεων έχουν διατυπώσει πολίτες σχετικότατοι με το χώρο της Δικαιοσύνης και της νομικής επιστήμης...Προφανώς αν υπήρχαν ισχυρές και δεμένες αποδείξεις ενοχής θα είχαν γίνει δέκα δίκες και πανηγυρικές καταδίκες σε διάστημα 8 μηνών... Και ακόμα προφανέστερα η προφυλάκιση των βουλευτών αλλού αποσκοπεί και όχι στη δίκη και καταδίκη τους, γι'αυτό και δεν πρόκειται να δικαστούν πριν τις ερχόμενες εθνικές εκλογές...Κανονικά θα ήταν περιττό να υπενθυμίσομε πως στις δημοκρατίες κανείς δε καταδικάζεται βάσει της πολιτικής του ιδεολογίας , ακόμη κι αν είναι αποδεδειγμένα φασίστας όπως λες ...όμως στην Ελλάδα φαίνεται ότι δεν είναι περιττό...
και βέβαια όταν θα καταδικαστούν οι φονιάδες της Χρυσής Αυγής, ο Φέρελπις και οι όμοιοί του θα λένε αγέρωχα τα κλασσικά ψεκασμένα "και τι έγινε που φάγαν τόσα χρόνια" / "τα στοιχεία ήταν διάτρητα" / "οι δικαστές δίκαζαν υπό πίεση των ΜΜΕ" / "και τον Κολοκοτρώνη τον είχαν βάλει φυλακή" / "για μας είναι αθώοι" - δεν θα βγάλετε άκρη, παιδιά...
Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που ειπα. Αποδειξεις μπορει να υπαρχουν και μαλιστα πολλες αλλα εως οτου γινει μια ολοκληρωμενη ερευνα σε βαθος για την δομη, τον τροπο οργανωσης κι δρασης της ΧΑ, με ονοματα εμπλεκομενων και αλλα πολλα το δικαστηριο δεν εχει λογο να προβει σε διαδικασια εκδικασης της υποθεσης. Δηλαδη να γινοταν ενα δικαστηριο στο ποδι για να ικανοποιηθει ο οχλος; Αυτο προτεινετε;Επισης κανεις δεν διωκεται
Ημίθεος , είστε τόσο ολοκληρωτικής νοοτροπίας ορισμένοι {ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης} που δεν διστάζετε να βάλετε στο στόμα του άλλου πράγματα που δεν εννοεί ούτε λέει... Εάν η Δικαιοσύνη καταδικάσει τους χρυσαυγίτες ,πολύ απλά θα δεχτώ την ετυμηγορία της . Μη φοβάσαι δεν θα υποβάλω ...έφεση, χαχαχά.Όμως αν τους αθωώσει να δούμε τότε τι θα πεις εσύ...
Αργησαμε αλλα ειναι καιρος να μιλαμε ανοιχτα για τον πατο του πολιτικου βαρελιου. Η προσβολη της λογικης εχει και ενα οριο!Χαρηκα επισης παρα πολυ οταν ειδα αυτην εδω την ομιλια, αν και πολιτικα δεν εχω καμια απολυτως σχεση με το ΚΚΕhttp://www.youtube.com/watch?v=Yu6EtlYuWLA
Δεν χρειάζεται να συμφωνείς με το ΚΚΕ για να παραδεχτεις το αυτονόητο για κάθε άνθρωπο που πιστεύει στην αξία και στην ισότητα των ανθρώπων και στη δημοκρατία. Εξαιρετική η ομιλία του Παφίλη. Το μόνο σίγουρο είναι ο πατριωτισμός δεν έχει μαύρο χρώμα.
Είσαι τόσο σίγουρος ότι τον εμπρησμό στη Μαρφίν τον διέπραξαν άτομα προερχόμενα από την Αριστερά, και μάλιστα οργανωμένα και καθοδηγούμενα απ' αυτήν; Αν ναι, σε τι στοιχεία βασίζεις τη σιγουριά σου; Αν η Δικαιοσύνη γνωρίζει τους δράστες και μάλιστα γνωρίζει ότι προέρχονται από την Αριστερά, γιατί δεν τους συλλαμβάνει και δεν τους αποκαλύπτει;Μέχρι στιγμής αυτό που ξέρω είναι ότι έχει καταδικαστεί ο Βγενόπουλος, για έλλειψη μέτρων ασφαλείας και εξαναγκασμό σε εργασία των υπαλλήλων-σκλάβων του, παρότι ήξερε ότι θα επρόκειτο για μια μέρα άγριων διαδηλώσεων κατά του μνημονιακού γύψου που θα έμπαινε στα επόμενα χρόνια η Ελλάδα.Αλλά αυτό σου είπαν, αυτό παπαγαλίζεις, ότι η Αριστερά "έκαψε ανθρώπους στη Μαρφίν". Απεναντίας, για την τρομοκρατική οργάνωση "Χ.Α." υπάρχει πληθώρα στοιχείων που "δένουν" το κατηγορητήριο ότι η δολοφονική αυτή συμμορία δρα εκπορευόμενη από τη ναζιστική ιδεολογία και το ρατσιστικό μίσος. Τι δεν καταλαβαίνεις;
αγαπητέ Χατόρι-σαν, χαίρομαι που τα αντανακλαστικά σου δουλεύουν άψογα μετά από 6 αιώνες, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το χιούμορ σου : μια ματιά στα υπόλοιπα σχόλιά μου θα σε πείσει ότι τρολάρω... Φιλιά!
Φίλε Hattori Hanzo,πρέπει να έγινε παρεξήγηση εδω.Νομιζω ο ημίθεος απλά ειρωνεύεται το μόνιμο επιχείρημα-καραμέλα των χρυσαβγιτων και λοιπών "πατριωτών"
Δηλαδή ρε τύπε, όποτε γίνονται διαδηλώσεις πρέπει να αδειάζει το κέντρο της Αθήνας; 'Αμα κάποιος θέλει να ανοίξει το μαγαζί του απαγορεύεται; Χούντα έχουμε;
Μεταφέρω τις αιτιάσεις του , όπως τις βρήκα σε άλλο site: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=300407&catid=4"Κατηγόρησε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ότι δολοφόνησαν έναν άνθρωπο και δεν διώχθηκαν", αναφερόμενος στην υπόθεση Τεμπονέρα και στη συνέχεια μίλησε για ένα άλλο περιστατικό.Μέλος της ΕΠΕΝ δολοφονεί έξω από τη Σπάρτη έναν συγχωριανό του. Καταδικάστηκε και τελείωσε την ποινή του και τώρα είναι ελεύθερος. Δεν θέλω να πω το όνομα του, αλλά θέλω να πω το όνομα αυτού που ήταν επικεφαλής της ΕΠΕΝ τότε και είναι ο κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος, ο Μάκης ο Βορίδης"και σχολιάζω : Σε αυτά έχει μάλλον δίκιο, ειδικά στην περίπτωση Τεμπονέρα. .... όμως απλά και μόνο η σκέψη που λέει "αφού και άλλοι τα κάνανε γιατί όχι και εγώ " συνιστά ομολογία έμμεση πλην όμως σαφέστατη. Αυτά γίνονται όταν η δικαιοσύνη λειτουργεί α λα καρτ. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους γιγάντωσης της ΧΑ.Αρα ξαναλέω : Η ΧΑ θα πάψει να υπάρχει όταν λείψουν οι πολιτικοί λόγοι ύπαρξής της ... Καλό αγώνα !