Ανοιχτή επιστολή στον Νίκο Μιχαλολιάκο: Τουλάχιστον μη μας κοροϊδεύεις άλλο

Ανοιχτή επιστολή στον Νίκο Μιχαλολιάκο: Τουλάχιστον μη μας κοροϊδεύεις άλλο Facebook Twitter
25

Το σόου του Μιχαλολιάκου σήμερα στη Βουλή -"Σκάσε ρε", "Μη μ' ακουμπάτε" κλπ-, είναι πολύ πιθανό να του χαρίσει κι άλλους ψηφοφόρους, τους οποίους μετά -όταν θα χρειάζονται την ψήφο τους οι υπόλοιποι πολιτικοί- θα αποκαλούμε "παραπλανημένους" και θα λέμε "μα δεν μπορεί να είναι φασίστες ένα εκατομμύριο Έλληνες" (κατά το "Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές"). 

Το ότι επαναλάμβανε όμως -ακολουθώντας τις συμβουλές προπαγάνδας του Γκέμπελς- ότι το κατηγορητήριο είναι "κουρελόχαρτο", δεν σημαίνει ότι είναι όντως κουρελόχαρτο. Ούτε το γεγονός πως ο Μπαλτάκος τον θεωρούσε αθώο το κάνει φυσικά καλύτερο... 

Αυτό ήταν, με 210 λέξεις το αρχικό κατηγορητήριο (πριν καν προκύψουν όλα τα υπόλοιπα στοιχεία απ' τις ανακρίσεις):

 

Ως ο απόλυτος ηγέτης της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», τόσο του πολιτικού όσο και του στρατιωτικού μέρους της, εμφανίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο κατηγορητήριο που συνέταξε ο ανακριτής διαφθοράς Σπύρος Γεωργουλέας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο αρχηγός συντόνιζε και γνώριζε την έκνομη δράση της οργάνωσης, αφού οι επιθέσεις, οι βιαιοπραγίες και οι απόπειρες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης ήταν προγραμματισμένες.

Όπως επισημαίνεται στο κατηγορητήριο, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος ενημερώθηκε για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιάννη Λαγό. Τον βουλευτή Β΄Αθήνας είχε ενημερώσει νωρίτερα ο Γιώργος Πατέλης, ο οποίος έμαθε από τον Γιώργο Ρουπακιά ότι σκότωσε τον 34χρονο ράπερ.

«Εσύ δε υπό την ιδιότητα του μέλους της στενής ηγετικής ομάδας της οργανώσεως και του βουλευτού της Χρυσής Αυγής διηύθυνες αυτήν παρέχων διαταγές, οδηγίες και εντολές προς τα μέλη της οργανώσεως ελέγχων απολύτως τη δράση αυτής και ενεργών προς επίτευξη των παρανόμων σκοπών της όπως ανωτέρω αυτοί αναλυτικώς αναφέρονται», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κατηγορητήριο σε βάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Στο κατηγορητήριο, το οποίο χαρακτηρίζει την οργάνωση στρατιωτική με δομή και σιδηρά ιεραρχία, αναφέρεται πως για όποιον δεν την ακολουθεί υπάρχουν συνέπειες και για τη σωματική ακεραιότητά του, ενώ γίνεται αναφορά και για εκπαίδευση των ανηλίκων παιδιών αλλά και στις επιχειρησιακές ομάδες που προσέρχονται συντεταγμένες όπως ο στρατός.

==

Με δυο λόγια, η Δικαιοσύνη -που χρειάστηκε την έκνομη πίεση/παρέμβαση Σαμαρά!- αποφάσισε κάποια στιγμή να αναγνωρίσει ότι οι Χρυσαυγίτες οργάνωναν επιθέσεις εναντίον μεταναστών ή και Ελλήνων, μαζεύονταν μετά από συνεννόηση και σκότωναν ανθρώπους, και για να τα κάνουν αυτά εκπαιδεύονταν επίσημα από το κόμμα, συντονίζονταν από το κόμμα, εν γνώσει (και δεν αποκλείεται και σύμφωνα με τις οδηγίες) του αρχηγού του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου.

Επίσης, όπως αποκαλύφθηκε, ο σκοπός των παράνομων αυτών πράξεων ήταν σε κάποια στιγμή η κατάλυση της Δημοκρατίας (όπως ο ίδιος ο αρχηγός δήλωνε δημόσια, σίγουρος ότι ποτέ κανείς δεν θα τολμούσε να τον πειράξει).

Το ότι είναι φιλοναζιστές, χουντικοί, ρατσιστές κλπ δεν είναι παράνομο (δυστυχώς). Όλα αυτά όμως που αναφέρει το κατηγορητήριο είναι εντελώς παράνομα.

Και μένουν να αποδειχτούν ή καταρριφθούν στη δίκη. 

Μέχρι τότε όμως, τουλάχιστον μη μας κοροϊδεύεις άλλο κύριε Μιχαλολιάκο.

Οι ανακριτές δεν έβγαλαν απ' το μυαλό τους τα τάγματα εφόδου,

τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών δεν τα επινόησε ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο Σαμαράς,

τα στρατιωτικά γυμνάσια δεν φτιάχτηκαν με φώτοσοπ,

τα όπλα δεν τα φύτεψα εγώ στα σπίτια σας,

τα μαχαιρώματα δεν τα επινόησαν τα ΜΜΕ,

κι όσο για τα τηλεφωνήματα στο προσωπικό σου τηλέφωνο (κι όχι βέβαια στο τηλέφωνο των γραφείων όπως ήταν ο αρχικός ισχυρισμός) για το φόνο του Φύσσα από τον πυρήνα του κόμματος, δεν τα έκανε ο Φούφουτος!

Δε μου μοιάζει με κουρελόχαρτο το κατηγορητήριο. Το αντίθετο: ακούγεται λογικό, και αν μπορείς κατάρριψέ το στη δίκη.  

Ανοιχτή επιστολή στον Νίκο Μιχαλολιάκο: Τουλάχιστον μη μας κοροϊδεύεις άλλο Facebook Twitter
25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ