ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Μπούκουρας: Δυο φορές επιχείρησα να κρεμαστώ στο κελί

Μπούκουρας: Δυο φορές επιχείρησα να κρεμαστώ στο κελί Facebook Twitter
10

Στον ισχυρισμό ότι προσπάθησε δυο φορές να κρεμαστεί στο κελί του προχώρησε ο Στάθης Μπούκουρας ενώπιον των ανακριτριών, στην απολογία για το κακούργημα της οπλοκατοχής. «Δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε ναζιστής», υποστήριξε μεταξύ άλλων , ενώ είπε ακόμη «Δεν έχω κάνει τίποτα για να είμαι στη φυλακή. Θέλω να πάω στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Είμαι νεκρός άνθρωπος. Έφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα. Με διώξανε. Τους έκανα χατίρια. Έλεγα αυτά που μου έλεγαν, που είναι το μεμπτό; δύο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί. Γιατί είμαι στη φυλακή;» είπε ο Στάθης Μπούκουρας, όπως προκύπτει από την απολογία του κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικαστικών λειτουργών δηλώνοντας ότι ασκεί το δικαίωμα της σιωπής που του δίνει ο νόμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έκλαιγε και λιποθύμησε μπροστά στις ανακρίτριες.

Σύμφωνα δε με τον συνήγορο του Αλέξη Κούγια δέχθηκε πιέσεις προκειμένου να δώσει στοιχεία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος ο βουλευτής με γραπτή δήλωσή του εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του ισχυριζόμενος ότι οι ερωτήσεις του έγιναν με μεροληπτικό τρόπο σε βάρος του, γεγονός που κατά την άποψή του αποδεικνύει την προκατάληψη των ανακριτικών λειτουργών σε βάρος του.

Μετά την απολογία του, ο Μπούκουρας αφέθηκε ελεύθερος για το κακούργημα της παράνομης οπλοκατοχής, όμως, επέστρεψε στη φυλακή όπου κρατείται για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

10

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Δεν θα σχολιασω τον κ.Μπουκουρα.Δεν υπαρχει,νομιζω,λογος.Απλα θελω να "χαιρετισω" την επανοδο του Αλεξη Κουγια στην τηλεοπτικη επικαιροτητα ! Και να υπενθυμισω μια παλαιοτερη δημοσια δηλωση του:"""Δεν εχει ενδιαφερον να υπερασπιζεσαι αθωους""".
χαθηκε ο ψευτοτσαμπουκας του τωρα που το περιβαλλον του δεν ειναι τοσο κατευθυνομενο!! και πολυ του ηταν οταν εβριζε τους μπατσους που ως σπονσορες της κλικας του τον ανεχονταν! διοτι οποιοσδήποτε αλλος τα εβαζε με ζαρντινιερα θα τον ειχαν μαζεψει στη στιγμη και θα του ειχαν ανοιξει και το κεφαλι!! κριμα που στη φυλακη κουμαντο κανει ο Μπαμπης ψευτομαγκα!
Τα αντριλίκια του γενναίου ανώτερου είδους της ελληνικής ψυχής, τελείωσαν χωρίς τους 10 μπραβους από πίσω, την οπλοκατοχή κλπΝα δούμε πότε θα ξυπνήσουν και οι η ηλίθιοι που ακόμα τους ψηφίζουν, θεωρώντας τους ως πρότυπα παλικαριάς (ακόμα το ακούω αυτο...)