Συνελήφθη 29χρονος ως δράστης του φονικού στο Εβραϊκό Μουσείο

Συνελήφθη 29χρονος ως δράστης του φονικού στο Εβραϊκό Μουσείο Facebook Twitter
1

Ο 29χρονος Γάλλος ο οποίος θεωρείται δράστης της επίθεσης στο Εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, συνελήφθη συνελήφθη στον σταθμό λεωφορείων του Σεν Τσαρλς στη Μασσαλία.

Στην κατοχή του βρέθηκε τουφέκι τύπου καλάσνικοφ, πυρομαχικά και ένα ακόμη όπλο και το οποίο μάλλον είναι εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο μουσείο, στις 24 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση και ανακοίνωσε τη σύλληψη του Μεχντί Νεμούς, ο νεαρός ήταν τυλιγμένος με λευκό χαρτί στο οποίο αναγραφόταν το όνομα του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε, μιας εξτρεμιστικής οργάνωσης με δράση στη Συρία. Πηγές αναφέρουν πως ο δράστης είχε περάσει ένα χρόνο στη Συρία και είχε πολεμήσει στο πλευρό τζιχαντιστών.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ο δολοφόνος ισλαμιστής είναι βεβαίως γεννημένος στη Γαλλία αλλά από Αλγερινούς μουσουλμάνους γονείς. Προφανώς ο ίδιος δεν αισθάνεται καθόλου Γάλλος και θεωρεί βρισιά να τον λένε Γάλλο ...αφού η μητρική του γλώσσα είναι τα αραβικά ,η θρησκεία του ισλαμική και συμμετείχε σε τζιχάντ στη Συρία {προφανώς θα αποκεφάλισε εκεί αρκετούς απίστους...}. Εν τούτοις μην πέσετε στην παγίδα και τον αποκαλέσετε Αλγερινό !Α πα πα ... Είναι Γάλλος βεριτάμπλ !

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ