Το μήνυμα της Άννας Βίσση στο πρώτο gay pride της Κύπρου

Το μήνυμα της Άννας Βίσση στο πρώτο gay pride της Κύπρου Facebook Twitter
8

«Δεν θα ήθελα να αναλύσω τα αυτονόητα. Ήρθα με πολλή αγάπη, ευσυνείδητα. Χαίρομαι που συμβαίνει gay pride στην Κύπρο μας και, από εδώ και πέρα, θέλω να βλέπω μόνο χαρούμενους ανθρώπους, όπως κι αν έχουν διαλέξει να είναι, όπως τους γέννησε η ίδια η φύση να είναι», είπε η Άννα Βίσση χτες στο πρώτο gay pride που έγινε ποτέ στην Κύπρο - με τη συμμετοχή πάνω από 4.500 πολιτών, στους δρόμους της Λευκωσίας. 

 

«Ρατσισμός προς το ξένο θα υπάρχει πάντα. Ας μην είμαστε εμείς αυτοί που τον διαδίδουν και, ίσως, έτσι τον νικήσουμε κάποια στιγμή» είπε επίσης, ενώ πίσω της διακρίνουμε έναν απ' τους πολλούς διάσημους Κύπριους που υποστήριξε έμπρακτα τα ΛΟΑΤ:

Τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργο Βασιλείου, που συμμετείχε στην παρέλαση μαζί με τη γυναίκα του (ντροπιάζοντας όλους τους Έλληνες πολιτικούς -πόσω μάλλον αυτούς που είχαν ανώτατα αξιώματα-, που ποτέ δεν έχουν καταδεχθεί να πατήσουν το πόδι τους στο Athens Pride). 

*Διαβάστε επίσης:

Το LIFO.gr μιλά με τους διοργανωτές του πρώτου Pride που διοργανώνεται ποτέ στην ιστορία της Κύπρου

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Η Κύπρος μας βάζει τα γυαλιά σε πάρα πολλά πράγματα όχι μόνο στις παρελάσεις υπερηφάνειας. Δείτε πως αντέδρασαν οι Έλληνες της Κύπρου στην οικονομική κρίση με πόση σοβαρότητα και αίσθηση ευθύνης. Με τον Αμερικάνο και τον Ευρωπαίο να τους κοιτούν βλοσυρά και τον Τούρκο να καραδοκεί.
Συγχαρητήρια στην Άννα Βίσση για τη συμμετοχή της .Θα της πρότεινα για να συμπληρώσει τον αγώνα της να υποβάλει και μια μήνυση στο Defencenet όπου η χυδαιότητα των δημοσιευμένων εις βάρος της σχολίων στο σχετικό ρεπορτάζ του ομοφοβικού-ρατσιστικού αυτού σάιτ υπερβαίνει κάθε νοσηρή και φασιστική φαντασία...Συγχαρητήρια και στους πολιτικούς της Κύπρου που συμμετείχαν στην γκέι παρέιντ , όπως ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Βασιλείου , η αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ {δηλαδή της ΝΔ της Κύπρου !} και ανάλογοι αντιπρόσωποι του ΑΚΕΛ και άλλων κομμάτων !Εδώ στην Ελλάδα ματαίως περιμένομε μετά από δέκα {10} γκέι πράιντ να συμμετάσχει κάποιος αντιπρόσωπος { έστω απλός βουλευτής } από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.