Tα θέματα των Πανελλαδικών

Tα θέματα των Πανελλαδικών Facebook Twitter
10

Τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας κατά τη σημερινή δεύτερη ημέρα διεξαγωγής τους.

Οι μαθητές διαγωνίστηκαν σε τέσσερα μαθήματα Γενικής Παιδείας: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικής και Ιστορία.

Σχετικά εύκολα για όσους είχαν προετοιμαστεί, δήλωσαν ότι ήταν τα θέματα οι υποψήφιοι που βγήκαν πρώτοι από τις αίθουσες.

Δείτε τα θέματα:

 

Βιολογία Γενικής Παιδείας

Ιστορία Γενική Παιδείας

Φυσική Γενικής Παιδείας

Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εξαιρετικά εύκολα θέματα. Ένας μέτρια διαβασμένος στα μαθηματικά γενικής μπορεί άνετα να αγγίξει το 16-17, σε αντίθεση με πέρσι που έπεφτε κατω απο την βάση. Ο καθηγητής στατιστικής στο πανεπιστήμιο τα έκρινε ως τα πιο εύκολα των τελευταίων 3 χρόνων.
Τα θέματα βιολογιας εκτός απο απο 2 με 3 ερωτήσεις.. λένε όλοι ότι ηταν εύκολα διότι είναι αυτά που που σε όλους φαίνονταν ποίο ενδιαφέρων. ... για παράδειγμα(γιατί πασταιριωνουμε το γαλα) ;) {{άποψη μου}}
Στα Μαθηματικά Γενικής παιδείας κάποιος μαθητής έγραφε με άνεση εως και το τρίτο θέμα. Το τέταρτο ήταν αυτό που διαχώριζει τους πολύ καλά διαβασμένους αλλά και τους ψύχραιμους.
Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για τα αρχαία. Κάποτε πρέπει να ανέβει το επίπεδο όμως μετά τα εύκολα θέματα έκθεσης και μαθημάτων γενικής για να ξεχωρίσουν οι άριστοι από τους καλούς και οι καλοί από τους μέτριους. :)
Κατ' εμε θα έπρεπε σε ολα τα μαθηματα να υπαρχει ενα 4ο θεμα πχ στο οποιο θα ξεχωριζει ο καλος απο τον αριστο και το οποιο δεν θα μπορει να λυσει ο μετριος. Να φαινεται ποιος προσπαθησε περισσοτερο. Σε ευκολα θεματα θα γραψει 20 ο αριστος ο οποιος σε δυσκολα θα εγραφε 18 αλλα ο μετριος θα γραψει 19 ενω σε δυσκολα θεματα θα εγραφε 13.