Βίασαν ομαδικά και μετά κρέμασαν δύο ανήλικες στην Ινδία

Βίασαν ομαδικά και μετά κρέμασαν δύο ανήλικες στην Ινδία Facebook Twitter
14
Βίασαν ομαδικά και μετά κρέμασαν δύο ανήλικες στην Ινδία Facebook Twitter

Θύματα ομαδικού βιασμού έπεσαν δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 14 και 16 ετών στην Ινδία και αμέσως μετά κρεμάστηκαν από τους βιαστές τους σε δένδρο.

Όλα συνέβησαν σε ένα χωριό, στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.

Σύμφωνα με τον πατέρα του ενός κοριτσιού, πέντε νεαροί βίασαν και στη συνέχεια κρέμασαν από δέντρο τις δύο ανήλικες ξαδέλφες, που εξαφανίστηκαν το βράδυ της Τρίτης.

 

Μετά το συμβάν, έγινε νεκροψία στα άψυχα σώματα των δύο κοριτσιών και διαπιστώθηκε ο βιασμός αλλά και ο θάνατος από απαγχονισμό.

Ένας εκ των πέντε δραστών, ηλικίας 18 ετών συνελήφθη.

60 αστυνομικοί αναζητούν τους υπόλοιπους υπόπτους, ενώ τρεις αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα για συνέργεια και παρακώλυση των ερευνών.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΝΤΙΖΕΛ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / «Αντάρτικο» Ρεπουμπλικανών κατά Τραμπ: «Λάθος που ευνοεί τον Πούτιν η χαλάρωση των κυρώσεων»

Τουλάχιστον οκτώ Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές, μαζί με αρκετούς βουλευτές του κόμματος, έχουν ταχθεί ανοιχτά κατά της συμφωνίας για το ρωσικό ντίζελ και της αναστολής των κυρώσεων
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΗΠΑ ΝΤΟΝΛΑΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ζελένσκι: Φόβοι για περαιτέρω άρση των κυρώσεων στη Ρωσία μετά τις αποφάσεις Τραμπ

O Ζελένσκι επεδίωξε τη συσπείρωση των συμμάχων του κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, καλώντας τους να συνεχίσουν τη χρηματοδότηση του ουκρανικού αγών
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Διεθνή / Διαδηλώσεις στη Γαλλία: Μεγάλη συμμετοχή, σοβαρά επεισόδια και συλλήψεις

O Εμανουέλ Μακρόν υπογράμμισε ότι «η βία δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία μας», ξεκαθαρίζοντας ότι όσοι προκάλεσαν καταστροφές θα διωχθούν αυστηρά, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στην αστυνομία
THE LIFO TEAM
ΑΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗ ΣΚΥΛΟΣ ΒΟΛΤΑ

Διεθνή / «Πάρτε ένα μπουκάλι»: Οι κηδεμόνες σκύλων σε συνοικία της Βιέννης καλούνται να ξεπλένουν τα δέντρα από τα ούρα των κατοικιδίων τους

Οι επίσημες οδηγίες αναφέρουν ότι τα ούρα των ζώων περιέχουν αμμωνία, η οποία πρέπει να αραιώνεται με νερό ώστε να αποτρέπεται η διάβρωση του φλοιού των δέντρων
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Αυτα στη χώρα μας http://provocateur.gr/post/2617/h-omerta-ths-paidikhs-porneias-sto-pedion-toy-arewsΌσο εμείς αμπελοφιλοσοφούσαμε χτές το βράδυ, μικρά παιδάκια βιάζονται στο Πεδίον του Αρεως. Η Ελληνική πολιτεία δε κάνει απολύτως τίποτα, γιατι τα περισσότερα είναι ασυνόδευτοι ανήλικοι μετανάστες, αφγανάκια στη πλεοψηφία τους. Η Ευρώπη διαθέτει πόρους για ανήλικους μετανάστες αλλά η Ελλάδα αρνήται να τους χρησιμοποιήσει.
Τι ψηφίζεις είπαμε; Πας να κάνεις προπαγάνδα από ένα τραγικό συμβάν. Για πες και για τις μετανάστριες που χουν πέσει θύματα βιασμού και δεν έχουν χαρτιά να παν στο δικαστήριο να βρουν το δίκιο τους.
Arcaloth, αποτροπιασμό πρεπει να δείχνεις και για τους βιασμούς που γίνονται στην μικρές πόλεις της Αμερικής που σκεπάζονται όλα απο τις τοπικές κοινωνίες, αποτροπιασμό επίσης δείχνεις και για τους βιασμούς που γίνονται σε Ελληνίδες, σε μετανάστριες και τουρίστριες απο Έλληνες και αποτροπιασμό για τους βιασμους που γίνονται στην Ινδία, αυτό κάνεις αν έχεις λίγο ανθρωπιά. Δε χρησιμοποιείς το γεγονος για να το παίξεις ανώτερος δυτικός. Και ναι η θέση της γυναίκας είναι καλύτερη στη δύση αλλά οχι όπως θα ´πρεπε να ναι. Μια στις τρείς γυναίκες έχου κακοποιηθεί σεξουαλικά στην Ελλάδα, αυτό εμένα με σοκάρει. Το να παραβλέπεις αυτο και να κοιτάς την καμπούρα του άλλου μόνο και μόνο για να ζείς σε μια φενάκη οτι και καλά όλα πάνε καλά, κοίτα σε άλλες χωρες τι γίνεται, ουσιαστικα χειροτερεύει τη θέση των γυναικών στην Ελλάδα.
αληθεια περιμενεις οτι 8α υπαρξεις ποτε σε μια κοινωνια που δεν θα υπαρχει βια?ζωωδες ενστικτο που δεν 8α εξαλειφθει ποτε φιλη μου..αν συνεβαινε στο παιδι σου,πες μου,δεν 8α 8ελες να παθει οτι εκανε στο παιδι σου?εστω και ενδομυχα?...ε?