Σαρωτικό ανασχηματισμό ετοιμάζει το Μαξίμου

Σαρωτικό ανασχηματισμό ετοιμάζει το Μαξίμου Facebook Twitter
19

Σε συμφωνία για σαρωτικό ανασχηματισμό φέρονται να κατέληξαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια της πτήσης προς Βρυξέλλες την Τρίτη.

Το Έθνος γράφει ότι αύριο στη συνάντηση που θα έχουν στο Μαξίμου θα βάλουν απλώς τις τελευταίες πινελιές ενώ οι αλλαγές θα είναι γενναίες, ώστε να αντιστραφεί το κλίμα από την ήττα στην κάλπη.


Τέλος Στουρνάρας-Άδωνις;

Μια από τις αλλαγές που ακούγονται είναι η αντικατάσταση του Γιάννη Στουρνάρα, πιθανόν από τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού Σταύρο Παπασταύρου.

Ένα μεγάλο come back θα είναι κι αυτό του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος βιάστηκε να ανακοινώσει την ενσωμάτωση του (μαζί με τον Χ. Αηδόνη) και πάλι στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Για τον κ. Λοβέρδο πιθανό θεωρείται το υπ. Ανάπτυξης, καθώς  σύμφωνα με πληροφορίες που αφήνονται να διαρρεύσουν, στον ως τώρα υπουργό κ. Χατζηδάκη, χρεώνεται η τυφλή προσήλωση του στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που θεωρείται ότι στέρησε ψήφους.

Στο υπουργείο Απασχόλησης αναμένεται να τοποθετηθεί ή ο Γιώργος Κουτρουμάνης ή ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Σε άλλη θέση επιθυμεί να τοποθετηθεί ο Νίκος Δένδιας αφήνοντας το υπουργείο ΠΡΟΠΟ ενώ στη θέση του αναμένεται να μείνει ο Κ. Μητσοτάκης.

Άδωνις και Άρης θέλουν το υπουργείο πολιτισμού

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι προετοιμάζεται και η μεγάλη έξοδος του Αδωνιδος από το υπ. Υγείας στον οποίο χρεώνεται ότι απομάκρυνε τους γιατρούς από το κόμμα. Ο ίδιος αναφερόμενος στις πληροφορίες αυτές, είπε το πρωί στον Σκάι ότι δεν έχει ολοκληρώσει το έργο του αλλά είναι  στην απόλυτη ευχέρεια του Πρωθυπουργού το τι θα πράξει. Ο Γεωργιάδης φέρεται να επιθυμεί μετακίνηση, με κύριο πόθο το υπ. Πολιτισμού, το οποίο όμως διεκδικεί και ο μπαρουτοκαπνισμένος Άρης Σπηλιωτόπουλος, ως παράσημο για τη χαμένη μάχη που έδωσε στο δήμο της Αθήνας. Πάντως ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ανθίσταται σθεναρά, με το αιτιολογικό ότι δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει το έργο του. Πιθανόν να αξιοποιηθεί και ο Γ. Κουμουτσάκος σε υπουργείο καθώς κι αυτός επέστρεψε με «πληγές» από τη μάχη της Περιφέρειας.

Ακόμη, ακούγονται πληροφορίες για απομάκρυνση του Τσαυτάρη από τον Αγρ. Ανάπτυξης, του Αθανασίου από το Δικαιοσύνης ενώ για το Εσωτερικών ακούγεται το όνομα του Κουκουλόπουλου.


Τέλος, βέβαιη θεωρείται η είσοδος στο κυβερνητικό σχήμα του Μ.Βορίδη.  ενώ θεωρείται πιθανό ότι θα αξιοποιηθεί και ο  Σταύρος Καλαφάτης  ως ανταπόδοση για το ρίσκο που ανέλαβε κι αυτός στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
"""....το οποίο όμως διεκδικεί και ο μπαρουτοκαπνισμένος Άρης Σπηλιωτόπουλος, ως παράσημο για τη χαμένη μάχη που έδωσε στο δήμο """"Ρε παιδια θα μπορουσα να σκεφθω καμμια διακοσαρια επιθετα που θα ταιριαζαν στον Αρουλη ! Στο "μπαρουτοκαπνισμενος" ομως δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου ! Με τιποτα !!!
Καλά εδώ που τα λέμε ο χώρος της υγείας ήταν τεράστιο ατού της ΝΔ, το οποίο κατάφερε να διαλύσει τελείως μέσα σε 2 χρόνια. Την στάση της ΝΔ δεν την σχολιάζω, θα σταθώ στην στάση ιατρών και φαρμακοποιών.Ως φοιτητής φαρμακευτικής και αριστερός ειλικρινά ντρέπομαι για αυτό. Δηλαδή τόσα χρόνια στηρίζαμε τα λαμόγια της πολιτικής και των ΜΜΕ επειδή απο το πάρτυ που γινότανε παντού τρώγαμε και εμείς και ήμασταν βολεμένοι?? Και ας διαλυόταν το κράτος, και ας καταργούσαν κάθε εργασιακό δικαίωμα, και ας απομιζούσαν και καταχρέωναν την κοινωνία??Και μόλις καταργήθηκε και το δικό μας ωράριο, και μόλις διέλυσαν και εμάς οικονομικά, θυμιθήκαμε οτι αυτοί οι άνθρωποι είναι ρόμπες και την είδαμε αριστεροί??Αυτό φυσικά ισχύει για όλη την κοινωνία. Αυτά πέρι ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αριστεράς τα ακούω βερεσέ.Τόσα χρόνια στηρίζαμε το κτήνος γιατί ήμασταν κουτσοβολεμένοι, και όταν χάσαμε την ΚΟΥΤΑΛΑ βγήκαμε στους δρόμους. Και μόλις μας πετάξουν πάλι λίγα ψύχουλα μας βλέπω να γεμίζουμε το σύνταγμα πρόβατα και κομματόσκυλα.Μακάρι να κάνω λάθος αλλά απο όσους στράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ στην κρίση ελάχιστοι είναι πραγματικοί ανθρωπιστές και αριστεροί. Οι πιο πολλοί πήγαν με σύνθημα "δώσε και εμένα μπάρμπα"
Αν καταλαβα καλα εχετε φαρμακειο.Ε λοιπον για σενα το εκανε φιλε μου, Η ΝΔ ΔΕΝ καταργησε τα πληθυσμιακα κριτιρια και ετσι το επαγγελμα σας παραμενει κλειστο - θεοκλειστο, η αδεια του φαρμακειου σας θα εξακολουθησει να αξιζει 300 χιλιαρικα και οι συμφοιτητες σου που δεν εχουν φαρμακειο ΔΕΝ θα μπορουν να δουλεψουν παρα μονο ως .... υπαλληλοι σου.Με ολη μου τη συμπαθεια,... αυτα περι ανθρωπινων δικαιωματων
Άποψη μου οτι το επάγγελμα πρέπει να είναι κλειστό, αλλά η άδεια να μην πωλείται και να γυρνάει στο κράτος. Κλιμακωτά μειούμενο ποσοστό κέρδους επίσης, καθώς και υποχρέωση πρόσληψης υπαλλήλων ανάλογα με τον τζίρο.Θεωρώ οτι οι φαρμακοποιοί είναι επιστήμονες και όχι μπακάληδες. Στην πραγματικότητα βέβαια είναι μέρος της ξεφτυλισμένης κοινωνίας μας, και σχεδόν όλοι κοιτάνε μόνο την κονόμα. Δύσκολα θα βρείτε φαρμακείο χωρίς ομοιοπαθητικά και λοιπές απατεωνιές.Γενικά πάντως κύριε Θάνο έρχεστε στα λόγια μου. Δηλαδή άφου είμαστε ψιλοβολεμένοι εμείς, στηρίζουμε την ισοπέδωση όλων των άλλων, μέχρι να ξεβολευτούμε. Ανήθικο, δεν βρίσκετε ??
Δυο - τρία σχόλια, με μια γρήγορη ανάγνωση: 1)Διώχνουν τον Άδωνι, επειδή έδιωξε τους γιατρούς από το κόμμα. Όχι για το έργο του. Προφανώς, το Υπουργείο Υγείας δεν αφορά όλους τους Έλληνες, είναι απλά μια δεξαμενή άντλησης ψηφοφόρων για την ΝΔ. Ευρωπαϊκο, μεταρρυθμιστικό πνεύμα. 2)Το ΥΠ.ΠΟ είναι "παράσημο" για τον Άρη. Επειδή απέτυχε παταγωδώς να πείσει για το Δήμο, ας του δώσουμε ένα υπουργείο να παίζει. Το ΥΠ.ΟΠ δεν ασχολείται με την διεθνή τουριστική προβολή της χώρας, ούτε ο πολιτισμός είναι η βαριά βιομηχανία μας. Είναι μια γωνιά για να βολεύονται οι αποτυχημένοι της ΝΔ. Προφανώς, ούτε αυτό το Υπουργείο υπάρχει για όλους, αφορά μόνο εσωκομματικά "μπράβο" της Νέας Δημοκρατίας. Σταθερά βήματα μπροστά, μακριά από όσα τόσα χρόνια μας κατέστρεψαν.Τιποτένιοι άνθρωποι, ριζωμένοι στις καρέκλες τους, που ταυτίζουν το κόμμα με την κυβέρνηση, και υπολογίζουν τον μέλλον του τόπου, μετρώντας τα κουκκιά τους μόνο και τίποτε άλλο. Και αυτή είναι η "σοβαρή" πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας. Καμμιά ελπίδα.
Έχω σηκωθεί όρθιος και σε χειροκροτώ για αυτό το σχόλιο. ΥΓ: Να βάλουμε τον Άδωνι στο Πολιτισμού ναι.Να κάνει καριέρα έξω, δεν τον χωράνε τα σύνορα αυτόν τον άνθρωπο.Οι συνεχόμενες οντισιόν του μοναδικού ανθρώπου που έχει παραπάνω τηλεοπτικές εμφανίσεις και από την "Λάμψη", δεν μπορεί να μην του δίνουν το εισιτήριο για ένα μοναδικό σόου, σε διάλογο πχ με τον Τζορτζ Κλούνει για την επιστροφή των μαρμάρων.Μοναδική ευκαιρία, ελπίζω να μην την χάσουμε...
Πολυ ωραια τα εγραψεςΚαμμια ελπιδαΟ Αδωνης ειναι ενας αναλωσιμος ενοχλητικος που πηρε την ηλεκτρικη καρεκλα του υγειας για να βγαλει το φιδι απ την τρυπα και.....να καει προκειμενου να το παραλαβει καποιος "δικος τους" καθαρο Τη θεση τη θελει τωρα ο Αρουλης