ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

Ούτε η Λεπέν δε θέλει να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή

Ούτε η Λεπέν δε θέλει να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή Facebook Twitter
12
Ούτε η Λεπέν δε θέλει να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή Facebook Twitter

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή, η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν, παρά το γεγονός ότι για να σχηματιστεί μια πολιτική ομάδα στο ευρωκοινοβούλιο, απαιτείται η συμμετοχή 25 βουλευτών από 7 διαφορετικές χώρες.

Η Λεπέν δήλωσε ότι θα πάει στις Βρυξέλλες να συναντήσει έναν αριθμό πολιτικών υπευθύνων, αλλά όταν οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να γίνει πιο σαφής, η ίδια ανέφερε ότι δεν θα συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή, το ουγγρικό Jobbik και το βουλγαρικό Ataka.


Μάλιστα η Μαρίν Λεπέν είπε ότι δεν πρόκειται να συναντηθεί ούτε με τον Γερμανό νεοναζί ευρωβουλευτή Udo Voigt.

12

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΗΠΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΕΛ-ΣΑΓΙΕΝΤ

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Αμπντούλ Ελ-Σαγιέντ κέρδισε το χρίσμα των Δημοκρατικών στο Μίσιγκαν για τη Γερουσία

Αμέσως μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ο Αμερικανός πρόεδρος ειρωνεύτηκε τη νίκη του «κομμουνιστή», όπως τον αποκάλεσε, εκτιμώντας ότι αυτή είναι μια «θαυμάσια είδηση για τους Ρεπουμπλικάνους»
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΘΕΟΥΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Διεθνή / Μαρόκο: Εκατοντάδες άνθρωποι περιμένουν νέα των αγνοούμενων συγγενών τους στα σύνορα με τη Θέουτα

Οι συγκεντρωμένοι ελπίζουν να εντοπίσουν φίλους ή συγγενείς ανάμεσα σε όσους συνεχίζουν να επιστρέφουν, την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από τη μαζική διέλευση πλησιάζει τους 100
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / «Ανοίγουν σύντομα τα Στενά του Ορμούζ»: Ο Τραμπ βλέπει πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν

Το Ιράν έχει διακόψει το μεγαλύτερο μέρος της ναυσιπλοΐας μέσω του Ορμούζ, ενώ η Ουάσινγκτον διατηρεί αποκλεισμό στα ιρανικά λιμάνια και στα πλοία ιρανικών συμφερόντων
THE LIFO TEAM
Ο πρώτος ανοιχτά γκέι πρωθυπουργός της Ολλανδίας άνοιξε το WorldPride με προειδοποίηση για το διαδικτυακό μίσος

Διεθνή / Ο πρώτος ανοιχτά γκέι πρωθυπουργός της Ολλανδίας άνοιξε το WorldPride με προειδοποίηση για το διαδικτυακό μίσος

Ο Ρομπ Γέτεν άνοιξε το συνέδριο του WorldPride στο Άμστερνταμ, προειδοποιώντας για την άνοδο του διαδικτυακού μίσους κατά των LGBTQ+ ανθρώπων και ανακοίνωσε νέα χρηματοδότηση για την ασφάλεια της queer κοινότητας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Ένα βασικό πρόβλημα των εθνικιστών ευρωβουλευτών......Δεν γουστάρουν τους ξένους, ακόμα και αν έχουν τις ίδιες ιδεολογίες (βασικά αυτές οι ιδεολογίες είναι το πρόβλημα :P) Oh the irony...
Όσο η φτώχια θα επεκτείνεται η Χρυσή Αυγή θα παίρνει ψήφους κάργα και παντού επειδή είναι μοχλός (της πλάκας).Θέλετε να την φάτε;φέρτε δουλίτσες με λεφτά.Δεν θέλετε;κλαίτε.
Πρέπει καποιός να τους δώσει να καταλάβουν γιατί φτάσαμε στο σημείο να μισούμε τον ναζισμό και να τους δείξει ένα ένα ποιά ήταν τα αποτελέσματα του ναζισμού σε ολόκληρο τον κόσμο ακόμα και στις οικογένειες τους. Να καταλάβουν ότι ψηφίζοντας έτσι την επομένη φορά θα τους πάρουν το δικαίωμα να ψηφίζουν ΑΥΤΟΙ που οι ίδιοι εκλέξανε
Γιατί νομίζεις τους νοιάζουν τα αποτελέσματα του ναζισμού;Αδυνατούν (ή δεν θέλουν) να καταλάβουν την ιδεολογία που κρύβεται πίσω από τις λέξεις.Τυφλή βλακεία και τυφλή οργή!Αυτό που ίσως μπορούμε να κάνουμε είναι να τους παραγκωνίσουμε και να τους κλείσουμε το στόμα με πράξεις (οι οποίες θα έιναι η βελτίωση της κοινωνίας μας).
Βρε παιδια εχω μιαν απορια.Εχετε δοκιμασει να μιλησετε ποτε με εναν "μεσο χρυσαυγιτη" ; Απλο ψηφοφορο εννοω,οχι "στελεχαρα μαυρομπλουζαδικη και αρβυλοφορα" ; Εγω ,παντως,το εχω κανει αρκετες φορες.Τα συμπερασματα μου ειναι τα ακολουθα (και γραφω με τον "κομψοτερο"δυνατο τροπο):Το κυριαρχο στοιχειο ειναι,κατα κανονα,το "οχι υψηλο"μορφωτικο,γνωστικο,η ακομη και διανοητικο επιπεδο.Με αιχμη ειτε την ολοκληρωτικη αγνοια Ιστοριας,κοινωνιολογιας,πολιτικης θεωριας,και οικονομικων,ειτε την εντελως "στρεβλη"και απολυτως "κατευθυνομενη" γνωση.Οι περισσοτεροι ειναι ανεργοι η χαμηλομισθοι χειρωνακτες.Στους οποιους η Χ.Α.εχει παρουσιασθει ως "βασικη υπερσπιστης των δικαιωματων τους" αλλα και του "ελληνοχριστιανικου πολιτισμου".Πολλοι απο αυτους,οι καπως πιο νεοι, διαβαζουν,αν διαβαζουν κατι,μονον οπαδικες αθλητικες εφημεριδες.Φασιστες δεν μπορεις να τους πεις διοτι εχουν ολοκληρωτικη αγνοια του τι σημαινει ναζισμος και φασισμος.Θυμαμαι μια φορα που επιασα κουβεντα με μερικους απο αυτους,25 ως 30 ετων,και τους εκανα καποιες ερωτησεις.Οταν απελπισθηκα οτι θα απαντησουν σωστα σε κατι σχετικο με την Αρχαια Ελλαδα,τους ρωτησα για τον Ναζισμο και την Γερμανια.Παραθετω,ενδεικτικα,μερικες ερωτησεις-απαντησεις:Ποιος ηταν ο Ερνεστ Ραιμ ; "--κενο--"Ποιον μεγαλο γερμανο στρατηγο του Β παγκοσμιου πολεμου ξερετε ; "Τον ....Χιτλερ".!!Ποιος ηταν ο Γιοζεφ Γκεμπελς ;"-κενο-"Ποιο ηταν το πρωτο επαγγελμα του Χιτλερ ; "Αξιωματικος" !!!Τι γνωριζετε για το συμφωνο Μολοτωφ-Ριμπεντροπ ; "-κενο-"Τι ηταν ο Χαινριχ Χιμμλερ;"Στρατηγος"! Αυτα,ενδεικτικα."Ναζι"οχι,λοιπον."Χαζοι",ισως.
Δεν ξέρω αν η φτώχια είναι όντως ο λόγος που η ΧΑ έχει αυτα τα ποσοστά. Αμα δείς περιοχές που κατοικούν ευκαταστατοι πολίτες η ΧΑ πήρε υψηλά ποσοστά.
Εχει δικιο.Ομως αυτο συμβαινει για διαφορετικους,και μαλλον προφανεις, λογους.Ιστορικα και πολιτικα,παντως,ο ναζισμος και ο φασισμος ειναι "λαικης βασης κινηματα".Καλο θα ειναι να μην το ξεχναμε αυτο.