Μέρκελ: Λυπηρή η άνοδος των λαϊκιστών

Μέρκελ: Λυπηρή η άνοδος των λαϊκιστών Facebook Twitter
6

Την έκπληξη και την απογοήτευση της εξέφρασε η καγκελάριος Μέρκελ για την άνοδο ορισμένων ακροδεξιών και λαϊκίστικων κομμάτων, χαρακτηρίζοντάς την «αξιοσημείωτη και λυπηρή».

 «Είναι αξιοσημείωτο και λυπηρό», δήλωσε η Μέρκελ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Βερολίνο, σχολιάζοντας την άνοδο αυτών των ομάδων που υπερδιπλασίασαν τις έδρες τους στο ευρωκοινοβούλιο..

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ναι θα έπρεπε να πετάει λεφτά με τα τσουβάλια από ναυλωμένα Γερμανικά αεροπλάνα στον κάθε παλαβό που δεν του φταίνε οι δικές τους πρότερες επιλογές αλλά οι Γερμαναράδες, οι νεφελίμ και η νέα τάξη των πραγμάτων.Ο Ανδρέας ο Παπαντρεάς, ο Γιωργάκης και ο Κώτσος ο εργατικός που ΕΜΕΙΣ εκλέγαμε δεν φταίνε σε τίποτα.Μέρκελ που φέρνεις τις υφέσεις στα άγια τα Βαλκάνια!
Δεν είναι μόνο τα Βαλκάνια. Και στη Γαλλία δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα με τη Λεπέν. Με φίλους Γάλλους έτρωγα πριν δυο μέρες. Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε αλλά αν νομίζετε οτι μόνο οι νότιες χώρες έχουν προβλήματα είστε γελασμένοι. Γι αυτό και ο ευρωσκεπτικισμός αυξάνεται ραγδαία παντού.
Αυτο ειχε να πει ; Καποτε η Γερμανις εβγαλε τον Χιτλερ ... Σημερα στην γερμανοποιημενη Ευρωπη ανεβαινει σ ολες τις χωρες ο φασισμος ... Βρειτε τις διαφορες !