Ο Κορτζίδης «πλήρωσε» το λούνα παρκ

Ο Κορτζίδης «πλήρωσε» το λούνα παρκ Facebook Twitter
6

Δεν τα κατάφερε στο δεύτερο γύρο ο μέχρι σήμερα δήμαρχος του Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης ο οποίος φαίνεται να πληρώνει το τραγικό δυστύχημα της 27ης Απριλίου στο λούνα παρκ που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 13χρονου αγοριού.

Νικητής στο δήμο αναδείχτηκε ο Γιάννης Κωνσταντάτος με ποσοστό 53,60% ενώ ο κ. Κορτζίδης συγκεντρώνει το 46,39% με  ενσωματωμένο το 95,24% του εκλογικού αποτελέσματος.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέϊνερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Πολιτική / Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σε λύκειο της περιοχής - «Δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
LIFO NEWSROOM
Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800 χιλ. ευρώ

Πολιτική / Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800.000 ευρώ τον μήνα

«Θα καταθέσουμε αύριο δήλωση συμμετοχής στο SAFE, με το 1,2 δισ. ευρώ δημοσιονομικό χώρο που μου έδωσε μετά από διαπραγμάτευση το υπουργείο Οικονομικών», είπε ο Νίκος Δένδιας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Συγνώμη είμαι περίεργος, έχεις ιδία γνώμη αν υπήρξε καλός δήμαρχος;Γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να παραιτηθεί για το ατύχημα. Ταυτόχρονα όμως υπάρχει διακομματική άποψη στην περιοχή του ότι είναι πολύ καλός δήμαρχος. Για αυτό το 2011 βγήκε με 61%. Αν στην Αργυρούπολη που δεν τον καλοξέρει και η οποία συγχωνεύτηκε με το Ελληνικό λόγω Καλλικράτη, είχε αντίστοιχα εδραιωμένη φήμη, δεν θα τον έχανε το δήμο, παρά το ατύχημα.Ο Κορτζίδης έχει δώσει γερές μάχες με τους νονούς των νυχτερινών κέντρων για τα παράνομα κέντρα και την πρόσβαση στις παραλίες, μάχες για να γίνει μητροπολιτικό παρκο το Ελληνικό και γενικότερα έμπαινε στο μάτι πολλών που υποδέχτηκαν το τραγικό ατύχημα σαν μάννα εξ ουρανού. Είχε κάνει και πολλά άλλα καλά πράγματα ο δήμος, όχι γνωστά, που τα ξέρω από γνωστούς και φίλους εκεί. Π.χ. πολύ καλή υπηρεσία δημοτικών ιατρείων -ανοιχτή και για άνεργους, άστεγους, αναξιοπαθούντες.Ναι λοιπόν, δέχομαι ότι έπρεπε να παραιτηθεί, γιατί ζήλεψα την ευθιξία των Νοτιοκορεατών, όπως τη θαυμάσαμε όλοι πρόσφατα, αλλά ταυτόχρονα θα λυπόμουν με αυτή την παραίτηση όπως και τώρα με την ήττα του. Γιατί τώρα τελευταία στην ελληνική πολιτική σκηνή ενδημεί το ειρωνικό παράδοξο ότι ανακαλύψαμε ξαφνικά τη μέγιστη αυστηρότητα και μάλιστα σπεύδουμε να την απαιτήσουμε από τους πιο έντιμους, ενώ συνεχίζουμε να ανεχόμαστε τους πιο άτιμους που την καταπατούν συστηματικά εδώ και δεκαετίες και τώρα παριστάνουν τους όψιμους θιασώτες της.