ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

Πώς τα πήγαν οι λεγόμενοι «μικροί»

Πώς τα πήγαν οι λεγόμενοι «μικροί» Facebook Twitter
11

Μάλλον απογοητευμένοι θα πρέπει να είναι οι περισσότεροι από τους επικεφαλής των λεγόμενων μικρών κομμάτων από τα ποσοστά που έλαβαν στις ευρωεκλογές. Εξαίρεση το κόμμα του Γιώργου Χατζημαρκάκη Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες που πήρε 1,45% και 80.406 ξεπερνώντας τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη.

Ο Γέφυρες, η συνεργασία δηλαδή των Τζήμερου και Σκυλακάκη έλαβαν μόλις 0,9% και 50.241 ψήφους ενώ πολύ πιο χαμηλά, σχεδόν στα όρια του ανύπαρκτου κινήθηκαν το Σχέδιο Β του Αλέκου Αλαβάνου με 0,2%, το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Στέφανου Τζουμάκα με 0,19% και η Δραχμή του Θ. Κατσανέβα με 0,15%.

11

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Πολιτική / Ανακοινώθηκαν 21 νέα πρόσωπα που συμπαρατάσσονται με το ΠΑΣΟΚ

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε την κινητοποίηση των δυνάμεων της παράταξης, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και το ιδιωτικό χρέος
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Παρατείνουμε έως τις 15 Νοεμβρίου την επιδότηση των καυσίμων

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στην κυριακάτική ανασκόπησή του στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας», στη διάθεση φθηνότερου πετρελαίου στους αγρότες, καθώς και σε παρεμβάσεις για την προστασία των εργαζομένων και του περιβάλλοντος
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ορίστε και δείγμα των οπαδών του.Όχι μόνο σε ΔΕΚΟ. Ήμουνα αφφισοκολλητής του Ανδρέα, μετά με έβαλε στην ΔΕΗ, πήρα σύνταξη στα 40 και τώρα δουλέυω και παράνομα και δεν κόβω αποδείξεις.Γράφω εδώ μέσα γιατί ο γίγας της πολιτικής σκέψης τζήμερος απειλεί να τινάξει τα τεράστια προνόμια μου στον αέρα και να φέρει την αξιοκρατία και την διαφάνεια.Οκ τώρα ??
ναι. στην ίδια λογική του "καλύτερα παθητικός καπνιστής παρά αντιπαθητικός αντικαπνιστής", καλύτερα να μασάς (ό,τι σου φτύνω) παρά να μιλάς. Ο Yassin με κάλυψε μεν, αλλά δεν έχω πεισθεί πως όλοι είναι σε θέση να πιάσουν ένα τόσο subtle μήνυμα.
Shady_Forest αυτό το εριστικό κατακάθι ζητάει λιγότερους φόρους για την αξιολύπητη αφεντιά σου.Εκτός βέβαια αν είσαι από αυτούς που βγαίνουν κερδισμένοι από τη φορολογία οπότε πάσο.
σε μια χώρα που κανείς δε δουλεύει, όλοι τρέφονται με τους φόρους αυτών που δουλεύουν. είναι λογικό, όταν έχει καλομάθει να μη δουλεύει και βγει κάποιος και του πει "αντί να παίρνεις πρόνοια θα έχεις ευκαιρίες να δουλέψεις", θ' αντιδράσει.