Χιού Τζάκμαν: Το ξέρεις, ότι έχω ελληνικό αίμα;

Χιού Τζάκμαν: Το ξέρεις, ότι έχω ελληνικό αίμα; Facebook Twitter
4

Την ελληνική του καταγωγή αποκάλυψε ο διάσημος αυστραλός ηθοποιός Χιού Τζάκμαν, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας στη Μελβούρνη, της νέας του ταινίας X-men: Days of Future Past όπου υποδύεται τον ρόλο του Wolverine.

Αφού του συστήθηκε δημοσιογράφος της εφημερίδας Νέος Κόσμος και πριν προλάβει να του κάνει ερώτηση ο Τζάκμαν είπε:  «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο».

Τόνισε ακόμη ότι δεν έχει επισκεφθεί την Ίο, αν και έχει επισκεφθεί στο παρελθόν την Ελλάδα και πως σκοπεύει να το κάνει. «Ο πατέρας μου και ο αδελφός του πήγαν πολλές φορές. Εγώ όχι. Τώρα όμως είμαι έτοιμος να πάω. Το θέλω πολύ. Να γνωρίσω το νησί του προπάππου μου. Και θα το κάνω» είπε.

Ο Τζάκμαν συμμετείχε στη βραδιά που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα δόθηκαν υπέρ του Ιδρύματος Καταπολέμησης του Καρκίνου ( Fight Canser Foundation) του οποίου ο Τζάκμαν είναι πρεσβευτής.

Ο ίδιος προέβη πρόσφατα στη δεύτερη αφαίρεση μελανώματος από τη μύτη του.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ Χ XCHAT

Διεθνή / Έλον Μασκ: Η X λανσάρει το XChat, μία αυτόνομη εφαρμογή μηνυμάτων

Η εφαρμογή περιλαμβάνει λειτουργίες που εστιάζουν στην ιδιωτικότητα, όπως η δυνατότητα απενεργοποίησης των στιγμιότυπων οθόνης και η αποστολή μηνυμάτων που διαγράφονται αυτόματα μέσα σε λίγα λεπτά
THE LIFO TEAM
ΝΑΠΟΛΗ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ

Διεθνή / Νάπολη: Ένοπλοι ληστές κράτησαν 25 ομήρους σε τράπεζα - Διέφυγαν μέσω υπόγειας σήραγγας

Παρόμοια ληστεία είχε σημειωθεί το 2020 σε υποκατάστημα της Crédit Agricole στο Milan, όπου οι δράστες χρησιμοποίησαν επίσης το αποχετευτικό δίκτυο για να αποκτήσουν πρόσβαση και να διαφύγουν
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΝΑΡΚΕΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Τι είδους νάρκες έχει τοποθετήσει το Ιράν στα Στενά του Ορμούζ και πώς θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να τις απομακρύνουν;

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να ξεκινήσει επιχειρήσεις κατά των ναρκών στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας για το άνοιγμα των Στενών, όμως η αποναρκοθέτηση είναι μια επίπονη και επικίνδυνη διαδικασία
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Όσο αφορά τα λεγόμενα του για την Ελλάδα και τα σχετικά μπαρμπούτσαλα..., Marketing & promotion, σας λέεί κάτι αυτό;;;...Όμως, ενδιαφερον και εποδεκτό το γεγονός ότι συμμετείχε σε φιλανθωπική εκδήλωση υπέρ των καρκινοπαθών!
Ελληνας και ο "Wolverine" !Τελικα ,"οποια πετρα κι'αν σηκωσεις", Ελληνα θα βρεις !Θυμηθηκα καποτε ,πολλα χρονια πριν,οταν,σε καποιο ταξιδι , βρεθηκα περαστικος σε ενα μεγαλο χωριο στη "μεση του πουθενα" στην Κεντρικη Αφρικη.Μπηκαμε στο μοναδικο μαγαζι (κατι σαν μπακαλικο,που πουλαγε,ομως,και πολλα αλλα πραγματα)για να παρουμε καποια εφοδια.Ο ιδιοκτητης,ενας "κοτσωνατος" εβδομηνταρης,οταν μας ακουσε να μιλαμε ελληνικα εβαλε τα κλαματα ! Μας ειπε οτι καταγοταν απο την Ανδρο,ειχε σαραντα χρονια εκει,ειχε κανει οικογενεια,και ειχε να συναντησει πατριωτες πανω απο εικοσι χρονια !Δεν ξερω,τελικα,αν ειμαστε εμεις ο "περιουσιος λαος".Αλλα εχοντας συναντησει Ελληνες οπουδηποτε στον κοσμο κι αν εχω παει,σιγουρα ειμαστε ο "παγκοσμιος" λαος !