Δεν δίστασαν να κλέψουν εκκλησία

Δεν δίστασαν να κλέψουν εκκλησία Facebook Twitter
5

Φτερά έκανε το χρηματοκιβώτιο της Μητρόπολης της Λάρισας χθες το βράδυ από το μέρος που φυλασσόταν στο ισόγειο του κτηρίου της Μητρόπολης.

Οι άγνωστοι ληστές αφού παραβίασαν την είσοδο έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο, τοποθετώντας το σε καροτσάκι καθώς το μεγάλος βάρος δεν τους επέτρεπε να το κουβαλήσουν και στη συνέχεια το φόρτωσαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το χρηματοκιβώτιο, όπως έγινε γνωστό, περιείχε 1.500 ευρώ σε κέρματα από τις εκκλησίες της περιοχής, αλλά και πολύτιμα έγγραφα της Μητρόπολης.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μέντα, θυμάρι και δυόσμο από τα παρτέρια του δήμου

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μέντα, θυμάρι και δυόσμο από τα παρτέρια του δήμου

«Η αποκατάσταση του δημόσιου χώρου είναι υποχρέωση του δήμου, αλλά η φροντίδα και η διατήρησή του είναι κυρίως υποχρέωση των δημοτών», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αστικού Πρασίνου και Αστικής Πανίδας του δήμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια