Πάτρα: Οίκος ανοχής χορηγός σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου

Πάτρα: Οίκος ανοχής χορηγός σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Facebook Twitter
Τώρα η Σούλα Αλευρίδου χορηγός και σε δημοτικά σχολεία
4

Χορηγία σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας αποφάσισε να παραχωρήσει η Χρυσούλα Αλευρίδου, ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής «Σούλα», μετά από αίτημα των μελών του συλλόγου, επειδή αδυνατούσαν να καλύψουν τα λειτουργικά του έξοδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό της χορηγίας ανέρχεται κοντά στα 3.000 ευρώ και με αυτά τα μέλη του συλλόγου θα προχωρήσουν στην αγορά ενός φωτοτυπικού μηχανήματος και μιας βιβλιοθήκης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι είχαν γίνει κρούσεις και σε φορείς της Πάτρας για να βοηθήσουν τα μέλη του συλλόγου οικονομικά, όμως το αίτημά τους δεν εισακούστηκε. Όπως αναφέρει το pelop.gr σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, μόνη επιλογή ήταν η ιδιωτική πρωτοβουλία, έστω και αυτού του χαρακτήρα, καθώς το κράτος αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα στοιχειώδη.

Έτσι τα μέλη του συλλόγου απευθύνθηκαν στην ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, Χρυσούλα Αλευρίδου, που δέχτηκε να παραχωρήσει το ποσό προκειμένου να καλυφθούν αναγκαία έξοδα του.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ 2OΧΡΟΝΗ MDMA

Ελλάδα / Νεκρή 20χρονη έπειτα από χρήση MDMA στη Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 20χρονο φίλο της

Ο νεαρός κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση, ενώ οι Αρχές αναζητούν το πρόσωπο που προμήθευσε τη ναρκωτική ουσία – Η 20χρονη κατέρρευσε σε πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής
THE LIFO TEAM
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΑΔΕ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

Ελλάδα / Άννα Βίσση: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ συναυλίες και ευρωπαϊκή περιοδεία της τραγουδίστριας

Παράλληλα, ελεγκτές της ΑΑΔΕ επισκέφτηκαν την οικία του Νίκου Καρβέλα για να του επιδώσουν έγγραφο σχετικά με φορολογικές εκκρεμότητες προηγούμενων ετών, που ανέρχονται τις 850.000 ευρώ
THE LIFO TEAM
ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ GREEK MAFIA

Ελλάδα / Γλυφάδα: Οργανωμένος οπαδός με βαρύ ποινικό παρελθόν ο 52χρονος που δολοφονήθηκε – Τι ερευνά η ΕΛΑΣ

Οργανωμένος οπαδός αθηναϊκής ομάδας, είχε απασχολήσει τις Αρχές για εκβιασμούς, πυροβολισμούς και ενδοοικογενειακή βία – Η σύνδεση παλαιότερης υπόθεσης με τη Greek Mafia
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Οι πόρνες κάλυψαν τις ανάγκες της σχολικής χρονιάς για τα παιδιά των άλλων. Επί χρόνια έκθετες στην κοινωνική κατακραυγή και την απόρριψη από τον καθωσπρεπισμό μας, απάντησαν με την ανιδιοτελή προσφορά τους..κ ακούγεται "..οι πόρνες κ οι τελώνες προάγουσιν υμάς.."