ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Γαλλία: Παρήγγειλαν 2 χιλιάδες τρένα που δεν χωράνε στους σταθμούς

Γαλλία: Παρήγγειλαν 2 χιλιάδες τρένα που δεν χωράνε στους σταθμούς Facebook Twitter
2

2.000 τρένα παρήγγειλαν οι γαλλικοί σιδηρόδρομοι για το περιφερειακό σιδηροδρομικό τους δίκτυο, όμως μετά την αγορά οι αρμόδιοι ανακάλυψαν ότι τα τρένα δεν χωράνε στις πλατφόρμες πολλών σταθμών.

Εκπρόσωπος της εταιρείας RFF που διαχειρίζεται το δίκτυο επιβεβαίωσε τη γκάφα την οποία αποκάλυψε η σατιρική εβδομαδιαία εφημερίδα Canard Enchaîne.

Αυτό που θα γίνει τώρα είναι να προσαρμοστούν οι σταθμοί στα τρένα με έργα σε εκατοντάδες σταθμούς που θα κοστίσουν πολύ.

Το πρόβλημα προκλήθηκε επειδή η RFF έδωσε λάθος διαστάσεις των σταθμών της στην εταιρία η οποία έκανε την παραγγελία, στο πλαίσιο μιας μεγάλης επιχείρησης για τον εκσυγχρονισμό των συρμών, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.


Ο υπουργός Μεταφορών Φρεντερίκ Κιβιλιέ επέρριψε την ευθύνη για το πρόβλημα στο «παράλογο σύστημα» με το οποίο λειτουργούν οι γαλλικοί σιδηρόδρομοι, αναφερόμενος στις αλλαγές που έγιναν το 1997 από την τότε κυβέρνηση.

2

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Φλέγεται ξανά η Μέση Ανατολή: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν για 7η νύχτα

Ο μόνος τρόπος για να διαπραγματευτεί κανείς με το Ιράν είναι μέσω της στρατιωτικής δύναμης, λέει ο Τραμπ - Η Τεχεράνη απαντά ότι δεν θα υποκύψει στις απειλές της Ουάσιγκτον
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΦΩΤΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ

Διεθνή / Πολίτες στοιχηματίζουν στο πόση έκταση θα κάψουν οι πυρκαγιές – Οι ειδικοί προειδοποιούν

Στις ΗΠΑ, διαδικτυακές πλατφόρμες δέχονται πονταρίσματα για την εξάπλωση και την κατάσβεση πραγματικών πυρκαγιών, προκαλώντας φόβους για εμπρησμούς, χειραγώγηση και κέρδη πάνω στην ανθρώπινη καταστροφή
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια