Ο Μεϊμαράκης έκοψε τη βουλευτική αποζημίωση του ΓΑΠ

Ο Μεϊμαράκης έκοψε τη βουλευτική αποζημίωση του ΓΑΠ Facebook Twitter
13

 

Την περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών που λείπουν από συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου, χωρίς η απουσία τους να οφείλεται σε συμμετοχή σε επίσημες αποστολές, αποφάσισε ο ΕυάγγελοςΜεϊμαράκης.

 

Έτσι, το Σώμα ενέκρινε την περικοπή του μισθού Απριλίου του Γιώργου Παπανδρέου για τις μέρες που ο πρώην Πρωθυπουργός απουσίαζε στο εξωτερικό για προσωπικές του υποχρεώσεις.

 

Από την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού τονίζεται ότι η περικοπή έγινε μετά από πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Παπανδρέου, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τις συχνές απουσίες του από το Κοινοβούλιο, λόγω των «τουρνέ» εμφανίσεων του ως ομιλητή στο εξωτερικό.

 

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Τι λέτε βρε ζώα όλοι σας, που θα τον υποστηρίξουμε κιολας. Ζώα ε ζώα. Αυτος μας έφερε στο χαλι που ειμαστε. Αυτος ο βρωμοπροδοτης. Και μιλαμε ακομα για την αποζημίωση του;;;; Την αποζημίωση του την πήρε μην ανησυχείτε, απο τα αφεντικά του που τον έβαλαν να υπογράψει τα μνημόνια στην Ελλάδα και να φέρει το ΔΝΤ. ξυπνηστε ζώα.
Δεν είμαι οπαδός του ΓΑΠ, αλλά, αν δεν κάνω λάθος, ο ίδιος ζήτησε να του περικόπτουν τη βουλευτική αποζημίωση όταν απουσιάζει στο εξωτερικό.
Δεν εισαι άξιος να πιάνεις στο στόμα σου τον Καραμανλή κατάλαβες; Γιατι εισαι και εσυ προφανως ένα απο τα ζώα που ψήφισαν Παπανδρέου και μετέπειτα κλαιγεστε για τις μειώσεις μισθών και τις αυξήσεις παντού βενζίνες κλπ κλπ.
Αν και είσαι προκλητικός, άστοχος και ρηχός και εμφανώς δεξιός από κληρονομιά, θυμάσαι άραγε στα 20 σου χρόνια, Αύγουστο μήνα, ποιος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, βράδυ, από την πίσω πόρτα αφού είχε αποκρύψει επί μια 5ετία τα χάλια των προγενέστερων και κυρίως των δικών του;Που ήταν τότε να σηκώσει ανάστημα και να υποστηρίξει την (ποια;) πολιτική του;Απέφυγε προσεκτικά τις ποινικές κυρώσεις (και άλλοι, όπως λχ ο Ρουσόπουλος) και σώπασε. Ας μας κάνει λοιπόν τη χάρη να μην εμφανίζεται άλλο. Και ας μας κάνετε κι εσείς τη χάρη, κομματικά σκυλάκια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, να μην παραομιλείτε και προπαντώς, ως τιμωρία στον εαυτό σας, να μην ξαναψηφίσετε.