Θεοδωράκης: Αν πάρω κάτω από 5% πάω σπίτι μου

Θεοδωράκης: Αν πάρω κάτω από 5% πάω σπίτι μου Facebook Twitter
17

Το 5% έθεσε ως όριο για την παραμονή του στην πολιτική, μιλώντας πριν από λίγο στον Σκάι, ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Αυτό είναι το όριο της αξιοπρέπειας μου», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζοντας πάντως ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι για να συνεχίσουν την προσπάθεια του κόμματός του.

Ακόμη υπερασπίστηκε το προεκλογικό σποτ "Πρώτη Φορά", λέγοντας ότι αντιδρούν σε αυτό "υπερσυντηρητικοί αριστεροί", παρότι και δύο δικοί του υποψήφιοι ευρωβουλευτές, ζήτησαν να αποσυρθεί.

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

13 σχόλια
Αναθεώρηση προς τα κάτω, την περασμένη βδομάδα θα πήγαινε σπίτι του αν δεν ήταν τρίτο κόμμα.Αν και δεν νομίζω πως αποφασίζει ο ίδιος για το πότε θα πάει σπίτι του, θα του το πουν αυτοί που τον εμφάνισαν μια μέρα αφού δεν τους έκατσαν οι 58.
Αλήθεια, το Ποτάμι τα ποσοστά του επί τοις εκατό πως τα μετράει, αναλόγως της στάθμης του ή της άμπωτης και πλημμυρίδας του; Και ο Σταύρος πως το βλέπει το Ποτάμι, μισογεμάτο ή μισοάδειο;... - Μπορεί κάποιος να αποφασίσει οριστικά ότι είναι αναποφάσιστος;- Με ποια ακριβώς επιχειρήματα έπεισε ο Νώε τα ψάρια να αφήσουν το νερό και να μπουν στην κιβωτό;- Ποιος ήταν ο αντικειμενικός σκοπός του Αλέξη όταν κρυβόταν πίσω από τις λέξεις;- Τι σημαίνει κάθομαι όρθιος;- Αυτός που βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στο γκρεμό και στο ρέμα, έφτασε εκεί κολυμπώντας ή σκαρφαλώνοντας;- Το @ σε τι ακριβώς μοιάζει με το παπάκι;- Η λέξη 'Αμφιλοχίας' κρύβει κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο;- Θα είχε διαφορά αν αντί να τραβάει κανείς ένα ζόρι, το έσπρωχνε;- Σε ποια ακριβώς περιοχή του ουράνιου θόλου βρίσκεται το σφοντύλι;...- Γιατί κατά την θανάτωση των βαρυποινιτών στις ΗΠΑ με ένεση απολυμαίνουν πρώτα τις βελόνες;- Ποιανού ιδέα ήταν η λέξη "ψευδός" να έχει τα γράμματα Ψ και Σ;- Τι θεραπεύει η ηλιοθεραπεία;Και ενώ όταν τον ρωτάνε τι σκοπεύει να κάνει, τι σχέδια έχει, απαντάει «δεν ξέρω», «θα δείξει», «θα δούμε»..., είμαι σίγουρος πως για τις παραπάνω ερωτήσεις, έχει τις απαντήσεις!...
Ο Θεοδωράκης μου φαίνεται ανεπαρκέστατος. Αποκλείεται όμως ο λόγος που μπορεί ο κόσμος να ψηφίσει Ποτάμι αντί για Σύριζα είναι γιατί απλά δε θέλει με τίποτα να ψηφίσει Σύριζα; Η όλη λογική των εφεδρειών είναι εξαιρετικά υποτιμητική για τους ψηφοφόρους.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ