ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

"Ναι" του Καμίνη για τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Σακελλαρίδη

"Ναι" του Καμίνη για τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Σακελλαρίδη Facebook Twitter
8

Δέχθηκε ο Γιώργος Καμίνης την πρόταση του συνυποψήφιου του στον β' γύρο για την δημαρχία της Αθήνας Γιαβριήλ Σακελλαρίδη για τηλεοπτική αναμέτρηση.

Οι δύο άνδρες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά αύριο στον ΑΝΤ1 μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων, όμως υπάρχει ενδεχόμενο και για δεύτερο ντιμπέιτ μέχρι την ερχόμενη Κυριακή. 

Ο Σακελλαρίδης είχε προτείνει η αναμέτρηση να γίνει με τη μορφή συνάντησης στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 με την παρουσία πολιτών που θα θέτουν τις ερωτήσεις.

Δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα να γίνει αντίστοιχη αναμέτρηση και στην Περιφέρεια Αττικής ανάμεσα στην Ρένα Δούρου και τον Γιάννη Σγουρό.

8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Από τη μια το παιδί-ορισμός του κομματικού σωλήνα, χωρίς εργασία ή έργο πέρα από τον σύριζα, και από την άλλη ένας άνθρωπος που δεν έχει σχέση με κόμματα και μηχανισμούς και δεν περιμένει οτι θα έχει πολιτικές ή υλικές απολαβές από τον Δήμο. θέλει και σκέψη;
Δεν κατοικώ στην Αθήνα για να έχω απόλυτη εικόνα αλλά συμπαθώ τον Καμίνη (όπως και τον Μπουτάρη στην Θεσ/νικη). Φαίνεται άνθρωπος χαμηλών τόνων, χωρίς προσβολές και καραγκιοζιλίκια και από ότι ξέρω από γνωστούς πρωτευουσιάνους έχει προσφέρει έργο.
Η ΝΔ τον στηριξε μετα την πρωτη Κυριακη, πραγμα λογικο αν σκεφτεις οτι ο αντιπαλος του ανηκει στον Συριζα ο οποιος θελει να πιασει καλα ποσοστα για να ζητησει την πτωση της κυβερνησης. Το ΠΑΣΟΚ τον στηριξε, αλλα δεν ανηκει ο ιδιος στο ΠΑΣΟΚ.
Το στηριξε και το Πασοκ, και οι 58, και η Δημαρ, και η Δραση και η Δηξαν, και οι Οικολογοι και συνολικα 18 κομματα και κινησεις που αν τις αθροισεις δε δινουν ολες μαζι 10% και αυτος εφτασε 21%. Αντιθετα, οι μηχανισμοι στηριξαν ΝΔ και Συριζα.
Λογω του πολιτισμενου χαρακτηρα και των δυο (καμμια σχεση με το γνωστο "καφριλικι" των πολιτικων οταν,δηθεν,"σκοτωνονται"στην τηλεοραση)πιστευω οτι το "ντιμπειτ" μαλλον δεν θα εχει "θεαμα",αλλα ισως και να ειναι ενα απο τα πλεον "ουσιωδη"που εχουμε δει τα τελευταια χρονια.
το 'πε το ναι...το 'πε το ναι και τη ζωή μου γλύκανε...έ ρε γλέντια!καμίνι που βράζει θα γίνει ο Αντ1 :Ρδιαβάζοντας τα μετεκλογικά ποστ και μετά από ώριμη σκέψη, καταλήγω στο εξής ερώτημα:παρακαλώ απαντήστε μου κάποιος-κάποια, ήσασταν όλοι συνειδητοποιημένοι όταν μπήκατε στο παραβάν; γιατί προσωπικά για μια ακόμη φορά βρέθηκα σε αδιέξοδο...
Γενναία κίνηση από τον Καμμίνη. Παρόλο που λογικά θα είναι δήμαρχος, δείχνει ότι δεν φοβάται να αναμετρηθεί σε ντιμπέιτ με τον Σακελλαρίδη. Καλά κάνει βέβαια κατ' εμέ αλλά και πάλι σπάνιο γεγονός.