Σεισμός

«Η Χ.Α. πήρε εντολή να στηρίξει Μώραλη στον Πειραιά»

«Η Χ.Α. πήρε εντολή να στηρίξει Μώραλη στον Πειραιά» Facebook Twitter
10

Σε νέες καταγγελίες για τον αντίπαλο του στον Πειραιά, τον Γιάννη Μώραλη, προχώρησε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, δήλωσε ότι είχε δοθεί κεντρική εντολή από τη Χρυσή Αυγή να ψηφίσουν οι οπαδοί της το συνδυασμό Μώραλη. «Είμαι απολύτως βέβαιος για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι γνωστό από τις δημοσκοπήσεις ότι το ποσοστό της ΧΑ είναι ενιαίο και υψηλό στο λεκανοπέδιο. Πώς έγινε στην Αθηνά να παίρνει 16% και στον Πειραιά 5%», δήλωσε με νόημα ο κ. Μιχαλολιάκος.

Κατήγγειλε επίσης ότι οι μπράβοι που προπηλάκισαν τον ίδιο και τους άλλους υποψήφιους στο εκλογικό κέντρο της Τζαβέλα το έκαναν παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ανέφερε ακόμη ότι στον Πειραιά υπήρξε απίστευτη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας, καθώς ο συνδυασμός Μαρινάκη-Μώραλη ξόδεψε παρά πολλά χρήματα. Κατήγγειλε δε ότι ιερείς μοίραζαν κοτόπουλα μαζί με χαρτονομίσματα.

Υπενθυμίζεται ότι αντίθετα με την Αθήνα και την Περιφέρεια Αττικής, όπου Κασιδιάρης και Παναγιώταρος συγκέντρωσαν διψήφια ποσοστά, ο Ν. Κούζηλος έλαβε στον Πειραιά μόλις 5,7%.

10

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Όταν τσακώνονται οι ακροδεξιοί μεταξύ τους, τα λόγια είναι περιττά. Και επειδή αυτό συμβαίνει στον Πειραιά γι' αυτό και στη "στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή"
please mind the gap μεταξυ πολιτικών με ακροδεξιο παρελθόν και φεουδαρχών με ιδιωτικο συνδεσμιτικο ακροδεξιο στρατο. Η διαφορά, στην ελλαδα του 2014 και οχι του 1950, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ
Προφανώς ο Μώραλης απορρόφησε ψήφους της ΧΑ. Πλην όμως αν δεν είχε κατεβεί αυτός, φοβούμαι ότι θα είχαμε 2ο γύρο με Βασίλη εναντίον Νίκου Μιχαλολιάκου...Και επειδή είμαι απαισιόδοξος μάλλον ο Άρειος θα έπαιρνε τον Δήμο.Ο νυν δήμαρχος είναι γνωστός για τις καταγγελτικές του υπερβολές όπως όταν κατέθετε στην δίκη της 17Ν ότι υπήρξε στόχος τους κλπ. και ενώ αποδείχθηκε ότι δεν ήταν στο στόχαστρό τους κουκουλώθηκε ειδησεογραφικά για να μη ξευτιλιστεί εντελώς.Εν πάση περιπτώσει η ΧΑ πήρε 4500 ψήφους όσες και στις Βουλευτικές, άρα απορρόφησε το ρεύμα προς ΧΑ και ευλόγως αναρωτιέται κανείς: Αν στην Αθήνα πήρε 16% τότε στον Πειραιά πόσο θα έπαιρνε; Με 20% δεν θα πήγαινε 2ο γύρο;Το κακό είναι ότι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμμα.... αλλά ο Δήμος Πειραιώς δεν είχε ποτέ ιδιαιτέρως δημοκρατικό (πολλώ μάλλον αριστερό) παρελθόν
Καποιος νακανει μια συγκριση τις ψηφους στο Δ.Πειραια για τον Παναγιωταρο της ΧΑ (Περιφερεια) και τις αντιστοιχες ψηφους για τον επισημο υποψηφιο της ΧΑ στον Πειραια.Ο ρολος του οπαδισμου που ο Μωραλης ηταν υπευθυνος για την εξαπλωση της ΧΑ στις λαικες συνοικιες της Α και Β Πειραια ειναι γνωστος.Οι υπολοιποι μπορειτε να εθελοτυφλείτε.
Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία στους αριστερούς του Πειραιά ότι πρέπει να μαυριστεί ο Μώραλης πάση θυσία. Ο Μώραλης συνιστά κερκόπορτα των αβγών προς την εξουσία.
Η Δούρου δεν ξέρω τι κάνει, πάντως ο Δρίτσας ήταν παντελώς ξεκάθαρος όπως και η προσπάθεια του Μαρινάκη να κολακέψει τους ψηφοφόρους του σύριζα.Πάντως η προσέγγιση που έγινε με πρωτοβουλία Μαρινάκη (διαφωνώ που αποδέχτηκε την πρόσκληση) δεν απέδωσε κάτι. Εκτός αν υποννοείτε ότι οι ανεγκέφαλοι αριστεροί ψηφοφόροι του Πειραιά επηρεάστηκαν από εκείνο το business lunch και όχι από το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας που έδωσε τη δημαρχία στον ανύπαρκτο Φασούλα και τώρα ετοιμάζεται να κάνει την ίδια χάρη στους μωραλαίους και τους (από κάτω) ρωμαλαίους.
Εννοειται οτι η Χρυση Αυγη θα ψηφισει Μωραλη στον Πειραια. Λες και δεν ξερουμε τις σχεσεις του Μαρινακη με τους μπραβους και τους νονους της νυχτας καθως και την εμμεση υποστηριξη του στη Χρυση Αυγη η το κηνυγι που εχει ριξει αυτος και τα τσιρακια του στους Antifa οπαδους του Ολυμπιακου που δεν τολμανε να εμφανιστουν πουθενα στον Πειραια. Οσο για τα λεφτα που μοιρασε ο Μωραλης, μεγαλυτερη ξεφτιλα απο αυτα τα φαινομενα δεν εχουμε ξαναδει ποτε σε αυτη την πολη. Τι να πει κανεις για τα 20ευρα που μοιραζε την προηγουμενη βδομαδα στα Καμινια μαζι με αγροτικα προιοντα, για την ψευτοεκδηλωση υπερ του αθλητισμου που εγινε στο Καραισκακη οπου μαζεψαν τα παιδια απ ολα τα σχολεια στον Πειραια και τους εδιναν ψηφοδελτια η για το μνημοσυνο για τον πατερα του Μωραλη που εγινε ανημερα των εκλογων και οπου ο παπας ελεγε στον κοσμο να ψηφισει Πειραια Νικητη...