«Η Βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει»

«Η Βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει» Facebook Twitter
8

Αίσθηση προκάλεσε το εξώφυλλο του αμερικανικού ταμπλόιντ Globe, το οποίο ισχυρίζεται ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' πάσχει από σοβαρή ασθένεια κι ότι δεν της μένει πολύς καιρός.

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς η είδηση έχει αναστατώσει το παλάτι, το οποίο φέρεται να βρίσκεται στα μαχαίρια για την διεκδίκηση του θρόνου.

Όπως αναφέρει η Dailymail , η Καμίλα προσπαθεί πάση θυσία να αποτρέψει τον πρίγκηπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλεντον  να ανέβουν στο θρόνο.

«Η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας χειροτερεύει και η αδίστακτη Καμίλα σχεδιάζει συνωμοσία» δήλωσε μία ανώνυμη πηγή στο περιοδικό.

Σημειώνεται ότι η Βασιλική Οικογένεια αρνείται να σχολιάσει τις φήμες αυτές.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Κέιτ είναι καλά», δήλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την Κορνουάλη

Διεθνή / «Η Κέιτ είναι καλά», δήλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την ασθένεια της πριγκίπισσας με καρκίνο

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής νοσοκομείο στα νησιά Σίλι και απάντησε σε εργαζόμενη που τον ρώτησε για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

8 σχόλια
Καιρος ηταν. κοντευει να γινει διακοσιων...Μα κι αυτη Γκαμιλα που τοχει βαλει αμετι μουχαμετι να γινει βασιλισσα... Μηπως της ριχνει καμια σκονη στο τσαϊ της;
Νιωθουμε βαθυτατη θλιψη για την επικειμενη απωλεια της Επιτομης του Στυλ και περιμενουμε εναγωνιως την στεψη της επομενης βλ. Ανγκελα Μερκελ.Ζητω η βασιλισσα!
Στην Αγγλία ειναι γνωστό πως το Λιζάκι θα έκοβε τις εμφανίσεις μετά τους ολυμπιακούς, για να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με το Φιλιππα, (που αυτός μάλλον ειναι πιο εύθραστος).