Κύμα σαρκασμού στα social media για την αποτυχία των exit polls

Κύμα σαρκασμού στα social media για την αποτυχία των exit polls Facebook Twitter
6

Ευρύ κύμα αμφισβήτησης των exit polls έχει σηκωθεί στα social media τις τελευταίες ώρες, λόγω της παραπλανητικής εικόνας που δόθηκε από τα κανάλια με τις ανακοινώσεις τους στις 19:00.

Οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν αρχικά ήταν εντελώς διαφορετικές, προκάλεσαν συζητήσεις και πολιτικά σενάρια που μικρή σχέση είχαν με τα πραγματικά αποτελέσματα, όπως διαμορφώνονται τελικά -ως εκ τούτου, ο σαρκασμός και η καχυποψία δίνουν και παίρνουν.

Δεν λείπει και η αυτοκριτική. Απολογητικοί και μουδιασμένοι εμφανίζονται στην τηλεόραση οι υπεύθυνοι των εταιρειών μέτρησης, ενώ δεν λείπουν οι φωνές στις προσωπικές σελίδες ορισμένων στο facebook ότι η μεθοδολογία τους είναι πια ξεπερασμένη και πρέπει να αλλάξει άρδην.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Μικρό προβάδισμα; LOL Ούτε μια περιφέρεια δεν σταύρωσε (πλην μικρού προβαδίσματος στην Αττική) και ούτε ένα μεγάλο δήμο. Πανωλεθρία. Και αυτά ενώ ο Τσίπρας την είχε δει πλανητάρχης και ρυθμιστής της Ευρώπης