Θρίαμβος και του Αχιλλέα Μπέου

Θρίαμβος και του Αχιλλέα Μπέου Facebook Twitter
16

Με διαφορά προηγείται ο Αχιλλέας Μπέος των αντιπάλων του στη μάχη για το Δήμο Βόλου.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

Εκλογικά τμήματα 102 από τα 247

Εγγεγραμμένοι 51692

Ψηφίσαντες 28893

Άκυρα 982

Λευκά 510

Έγκυρα 27401

ΜΠΕΟΣ [ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΒΟΛΟΣ 2014]10.751 39,24%

ΠΑΤΣΙΑΝΤΑΣ [ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ]6.493 23,70%

ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ [ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ]4.331 15,81%

ΜΙΤΖΙΚΟΣ [ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ]3.676 13,42%

ΝΑΝΟΣ [ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΛΟΥ]2.150 7,85%

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Διαβασα τα παραπανω σχολια για τον κ.Μπεο,τα οποια ,οπως και καθε σχολιο ή αρθρο στο ιντερνετ και στην τηλεοραση ,ειναι προσβλητικα ...Αρχικα εγω ειμαι απο βολο (δεν υποστηριζω τον ολυμπιακο βολου ),ο Μπεος εχει προσφερει πολλα στον Βολο ,μπορει να μην γνωριζετε αλλα δεν ειναι τυχαιο που τον ψηφισε τοσος κοσμος,και δεν σταθηκε εμποδιο ουτε η φυλακη στο να τον ψηφισουμε ....εξαλλου ολοι πιστευω βαρεθηκαμε τους πολιτικους που δεν κανουν τπτ ...ο μπεος ειναι επιχειρηματιας ,τσαμπουκαλης ανθρωπος και εχει σκοπο να κανει πολλα για τον Βολο ..οι βολιωτες γνωριζουν οτι ΑΓΑΠΑΕΙ τον Βολο....κατανταει σπαστικο να ριχνετε τοσοι λασπη για τον Μπεο ,βλεποντας την μορφη του Μπεου που σας δινει η τηλεοραση.....(ισως να σκεφτειτε λιγο βαθυτερα !! )
"....κατανταει σπαστικο να ριχνετε τοσοι λασπη για τον Μπεο ,βλεποντας την μορφη του Μπεου που σας δινει η τηλεοραση "Να αρκεστούμε στη μορφή του Μπέου που δίνουν οι δικογραφίες και οι καταγεγραμμένοι από την ΕΥΠ διάλογοι του;
τι κάνουν οι αθλητικοί σύνδεσμοι. Γνωστό το παραμύθι. Όταν η πολιτική εξυπηρετεί την εξουσία, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τότε δεν αργούν κι αυτοί να μπουν στην πολιτική. "Νόμιμοι" και παράνομοι.
Νομιζω οτι δεν εχει γινει κατανοητο ποιο ειναι πραγματικα το προβλημα.Για την περιπτωση του Αχιλλεα(Μπεου),κυριως,αλλα και για αυτην του Ηλια(Ψινακη),ακομη και γι'αυτην του Αποστολου(Γκλετσου),και καποιες αλλες..Οι ψηφοφοροι κρινουν παντοτε με βαση τα κριτηρια τα οποια εχουν διδαχθει,παιδιοθεν,να χρησιμοποιουν.Η με βαση την απουσια των ουσιωδων κριτηριων απο την σκεψη τους.Οσοι,λοιπον ,φροντισαν ,επι δεκαετιες,να αφαιρεθουν ορθα κριτηρια,αρχες και αξιες, απο τον σκεπτικο μιας μεγαλης κατηγοριας συμπολιτων μας,και να αντικατασταθουν απο αλλα,μεταξυ των οποιων και απο την αναγνωριση της "τηλεοπτικης παρουσιας"ως απολυτου μεσου" αποδοχη και καταξιωσης" ,αξιζουν "συγχαρητηριων".Εκαναν πολυ καλη δουλεια.
Και εκεί που έλεγα να φύγω από τον Πειραιά μάλλον καιρός να φύγω από την χώρα.Η ιστορία αποδεικνύει πανηγυρικά ότι στην Ελλάδα ως απατεώνας και ως φελός μπορείς να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα.Δυστυχώς δεν πάμε πουθενά.
Ανθρωπος που δεν εχει ουτε χρονο εξω απο την φυλακη βγηκε δημαρχος απο την πρωτη Κυριακη. Τουλαχιστον οι κλεφτες που βγαινουν τοσα χρονια κρατανε τα προσχηματα.