Πρωτιά με διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, δείχνουν τα exit polls

Πρωτιά με διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, δείχνουν τα exit polls Facebook Twitter
5

Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά πλέον για τις ευρωεκλογές δείχνει δημοσκόπηση της Καπα research στο 70% του δείγματος του exit poll, για το vima.gr και το Reuters.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει  ποσοστό 27,4% στην πρόθεση ψήφου, ακολουθεί η ΝΔ με 22,7%, η Χρυσή Αυγή με 8,7%, το Ποτάμι με 8,1%. Από 6,4% λαμβάνουν η Ελιά και το ΚΚΕ και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% και η ΔΗΜΑΡ με 1,4%.

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται η αδιευκρίνιστη ψήφος με ποσοστό 7,8%, ενώ άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 7,3%.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
η Ε.Ε. δεν αλλάζει είτε με δεξιά είτε με αριστερά. Προϋπόθεση για να καθυστερήσουν μέτρα και νόμοι που χειροτερεύουν την ζωή του λαού είναι η στήλη με το Κόκκινο χρώμα να μεγαλώσει.
Δηλαδή να μην αντιμετωπίσουμε τα αίτια που δυναμώνουν την Χ.Α. αλλά να ψηφίσουμε κάτι ψεύτικο απλά για να ξεπεράσει την Χ.Α. Τι λογική είναι αυτή;
@jijicsΌταν βάζεις τον λαό σε μανιχαϊστικές λογικές άσπρο-μαύρο στέλνεις σεβαστό ποσοστό του και στην ακροδεξιά. Είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής που απαξιώνει τους πάντες εκτός απ' το κόμμα ΜΑΣ. Και βέβαια δεν τη χρεώνω μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την πολιτική. Έτσι έχουμε συνηθίσει να πολιτευόμαστε, απλά το βρίσκω απογοητευτικό...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ