ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές δέρνονταν ενώ η νύφη πήγαινε στην εκκλησία

Χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές δέρνονταν ενώ η νύφη πήγαινε στην εκκλησία Facebook Twitter
13

Περίεργο «ντεκόρ» είχε γάμος στη Λάρισα αφού η νύφη βρέθηκε πριν το μυστήριο στο επίκεντρο της διαμάχης και του ξύλου που έπεφτε κοντά στην εκκλησία μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών, παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ.

Πάντως, όπως φαίνεται και από το βίντεο του onlarissa.gr, τίποτα δεν θα μπορούσε να χαλάσει την ωραιότερη στιγμή στη ζωή της νύφης που οδεύει αγέρωχη και ανεπηρέαστη προς την εκκλησία ενώ το ξύλο συνεχίζεται.

13

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΕΡΟ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού - Νερό ενός έτους έπεσε σε 48 ώρες στο Ξυλόσκαλο Χανίων

Η σφοδρή κακοκαιρία άφησε πίσω της εκτεταμένες καταστροφές με αποτέλεσμα να ζητηθεί η συνδρομή του στρατού προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση
THE LIFO TEAM
ΠΛΟΙΑ ΙΣΧΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Ελλάδα / Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου έως τις 17:00 – Τα δρομολόγια που πραγματοποιούνται

Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν με τις λιμενικές Αρχές και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες πριν από το ταξίδι τους, προκειμένου να ενημερώνονται ξεχωριστά για το δρομολόγιο τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

12 σχόλια
Διν ηξρα οτ στν Λαρσα οι νυφς παν στν εκκλσια μι τα ποδ !Αυτη ,παντως ,ηταν και πολυ τυχερη ! Το βιντεο αυτο ειναι ηδη collectors' item ,αφ'ενος,αφ'ετερου ολοι γνωριζουμε οτι περισσοτεροι γαμοι ξεκινανε με αγαπες και λουλουδια και καταληγουν σε κλωτσοπατιναδες ! Ενω εδω που ξεκινησε με κλωτσοπατιναδες στον "περιβαλλοντα χωρο", λογικα θα καταληξει με αγαπες και λουλουδια !Αντε και να ζησουνε τα παιδια και καλους απογονους !